Şarjı 2 Gün Dayanan Telefon UMİ Plus Yakında Geliyor





Şarjı 2 Gün Dayanan Telefon UMİ Plus Yakında Geliyor

Her ne denli Türkiye'de tanınmasa da, ülkesi Çin'de gittikçe kendisini geliştiren telefon üreticisi UMi üst segment özellikleri ile UMi Plus modelini sunmaya hazırlanıyor.

UMi Plus fiyat/performans oranıyla ön plana çıkıyor
İddialı UMi Plus, tasarımı, donanımsal gücü, program aktüellemeleri, kamera kalitesi ve uzunca pil ömrüyle farklılık yaratmak ve kuvvetli rakiplerinin karşısına çıkmak talep ediyor. Hatta fiyatı Çin standartlarına yönelik dahi muadillerine nispeten pahalı olmayan olacak!

Havacılık kapsamında kullanılan alüminyum-magnezyum karışımı tek maddeyle kaplanacak vaziyette olan UMi Plus, aynı zamanda hem tek hafif, hem tek sağlam olup göze de hitap edecek. Cihazda işlemci olarak MediaTek Helio P10 seçim edilirken, bununla birlikte 4 GB RAM, 32 GB genişletilebilir bellek, Sharp üretimi 5.5 " 1080p ekran çözünürlüğü, USB Type C portu, parmak izi tarayıcısı bulunuyor.



UMi Plus'ın her ne denli 'fark yaratan' teknik detayları olmasa da, güç kullanımı ile ilgili öbür telefonlara yönelik çok önde duruyor ve yüzde 45 ek olarak uzunca şarj geçerliliği vaadediyor. 4000 mAh bataryayla iştirak eden telefon, tek şarjda 2 gün kullanılabiliyor. Bununla Birlikte içerisinde bulunan Tri-Control şarj teknolojisi sıcaklığı ölçerek canlı şekilde voltaj ayarlaması yapıyor, şarj hızını değiştiriyor ve ısıyı azaltıyor.
'Super Ultra' isimli tek pil tasarrufu moduna da sahip vaziyette olan UMi Plus, böyle yüzde 15 şarjdayken dahi 24 saat denli çalışabiliyor. 13 mp çözünürlükte Samsung üretimi kamera kullanan cihaz şu anda Çin'de ön siparişe açılmış vaziyette ve AliExpress isimli sitede de yer alıyor. Cihazın satış fiyatı ise 250 Dolar olarak belirlendi.

:: UMi Plus Türkiye'de olsa almayı düşünür müydünüz?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski