Sony Xperia'dan Vodafonlulara Kampanya

Sony Modahi, Vodafone'dan Xperia X akıllı telefonlar meydan kullanıcılarına Xperia Lounge üzerinden dilediği 12 çeşitli filmi bedava olarak izleme talihi sunuyor.

Sony kamera, batarya ve dizayn yönleri ile en yepyeni teknolojilerini içerir Xperia X modelinin Vodafone'dan meydan üyeler talep ettikleri 12 çeşitli filmi Xperia Lounge üzerinden izleme imkanı yakalıyor. Bütün Vodafone magazalarında olabilitesi yüksek meydana gelen öneri, film severler amaçlı Xperia X ile ceplerine geliyor.

Xperia X, Öngörücü Hibrit Otomatik Odaklama niteliğine sahip kamerasıyla uyarı çekerken, 2 güne varan batarya geçerliliği, dekoratif dizayn, grafit kara ve beyaz nitelik alternatifleri ile beğenilere sunuluyor.

Xperia ve Android Işletim Sistemi kullanıcılarına konser biletlerinden işlek şovlara, indirim fırsatlarından birçok yeniliğe denli çeşitli ödüller kazanma imkanı tanıyan Xperia Lounge Uygulaması, Google Play'den indirilebiliyor. Xperia ve Android Işletim Sistemi kullanıcıları bu uygulama ile özel spor faaliyetleri, konserler, diziler, TV şovları ve filmlerin kamera arkası benzeri özel muhtevaları takip edebiliyor.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski