Türk Telekom, Vodafone Ve Turkcell İçin Telefon Rehberi Yedekleme

Bu yazımızda size telefon kılavuzu yedekleme ne türlü yapılır Ile Ilgili size en az ve temel metotları sunacağız. Ek Olarak düne denli telefon rehberleri sınırlı sayıda kişiyi kaydedebilmekteydi. Yalnızca SIM kart hafızasına kayıt edebilen birey sayısının sınırlı olması sebebiyle sorunlar yaşanırdı. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla meydana gelen bu sorunlar unutuldu. Çoğalış binlerce kişiyi telefonun rehberine kaydedebilmekteyiz. Aşağıda başlıklar şeklinde verilen telefon kılavuzu yedekleme yöntemlerini bulabilirsiniz.


 
Android Kılavuz Yedekleme Ne Türlü Yapılır?

Google Android Işletim Sistemi işletim sistemine dahil olmak üzere ettiği nitelik yardımıyla Samsung, Sony, HTC, LG, Huawei ve Asus benzeri telefonlarda rehberimizi rahatlıkla yedekleme yapma fırsatı tanıyor. Öncelikle Android Işletim Sistemi telefonumuzun rehberini açıyoruz ve menü tuşuna basarak seçeneklere göz atıyoruz. Seçenekler arasından İçer aktar/Dışa aktar kısmını seçiyoruz. Buradan kılavuz yedekleme işlemi amaçlı alternatifler sunuyor. Buradan rehberimizdeki kayıtları ram kartına yedekleyebilir veya SIM kart üst kısmına yedekleyebilirsiniz.

Rehberi ram kartına yedeklemek amaçlı SD karta çıkar seçiyoruz ve kılavuz bilgileriniz ram kartına özel tek dosya olarak kaydedilir. Ram kartını yepyeni tek telefonda ya da fabrika ayarlarına döndürülen telefona doldurmak amaçlı Rehber/Seçenekler kısmından SD kartından al seçeneğini ile kayıtlarınız pratik tek biçimde geriye gelmektedir. Benzer işlemler SIM kart amaçlı de uygulanabiliyor.


Avea Kılavuz Yedekleme Ne Türlü Yapılır?

Avea akıllı telefonlar kullanıcıları amaçlı rehberde yer alan numaralar ne türlü yedeklenir ve ne türlü geriye yüklenir inceleyeceğiz. Android Işletim Sistemi ve İOS işletim sistemli telefonlar için uygulama mağazasından Avea Yedek uygulamasını gsm telefonuna indiriyoruz. Uygulamayı açıp Yedekle seçeneğini seçerek rehberinizin yedeklenmesini bekleyin. Yedekleme işlemi bitince Gönder seçeneğini faydalanarak mail adresinize veya Bluetooth ile yabancı tek telefona gönderbilirsiniz. Ek Olarak sonra bu dosyayı telefonunuza indirip çalıştırdığınızda tüm numaralar geriye gelmiş olacaktır. Avea Kılavuz yedekleme bedava olarak kullanabilirsiniz.

Turkcell Kılavuz Yedekleme Ne Türlü Yapılır?

Android ve İOS işletim sistemini kullanan telefon sahipleri uygulama mağazasından Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını gsm telefonuna indiriyorsunuz. Uygulamayı açıp karşınıza çıkan YEDEKLE,AYARLAR ve YÜKLE seçeneklerinden YEDEKLE'yi tercih ederek işlemi tamamlıyorsunuz. Verileri yepyeni telefona atmak amaçlı GERİ YÜKLE'yi tıklamanız yetecektir. Turkcell Kılavuz yedekleme uygulamasını bedava olarak kullanabilirsiniz.

Vodafone Kılavuz Yedekleme Ne Türlü Yapılır?

Vodafone Rehberim uygulaması rehberinizi yedekleyip yepyeni cihazlarınıza aktarabilmenizi fırsatı sunan bedava tek servistir. Fakat uygulama yalnızca Android Işletim Sistemi 1.6 ile 4.4 arası ve iOS iOS8 ve öncesi işletim sistemi olan telefonlarda kullanılabilmektedir. Uygulamayı bedava olarak indirdikten ek olarak sonra önce yedeklemeyi manuel olarak kendiniz yapabilir  ve ek olarak sonra yedekleme sıklığını kendiniz seçebilirsiniz.

Bu yazıda rehberi yedekleyebilmek amaçlı yapmamız gerekli olan adımların tümü bu denli. Sual ve görüşleriniz amaçlı aşağıdaki bölüme yorum bırakabilirsiniz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski