HTC Desire 650 Giriş Seviyesi Modeli Teknik Özellikleri Açıklandı





HTC Desire 650 Giriş Seviyesi Modeli Teknik Özellikleri Açıklandı

Kısa zaman öncesinde üst seviyeye Bolt / 10 Evo isminde yepyeni tek akıllı telefonlar ödül eden HTC, hemen de giriş düzeyine yöneldi. Şirket öbür markası durumda olan Desire ailesine yepyeni tek modelin ilanını inşa etti.



Giriş Seviyesi


5 inçlik 1280×720 megapiksel çözünürlüğe sahip tek ekrana sahip durumda olan akıllı telefona aşağı segment tek Snapdragon yonga seti kuvvet veriyor. 2GB HAFıZA ile desteklenen sistemde 16GB arttırılabilir kapasiteye yer verilmiş. Gereken enerji 2200mAh kapasiteli bataryadan sağlanıyor.



Arka bölümde 13MP çözünürlüğe sahip, ön bölümde da 5MP çözünürlüğe sahip tek kameranın meydana geldiği modelde BoomSound teknolojisi bulunuyor fakat yalnızca kulaklık çıkışına verilmiş. Dış hoparlörlerde bu bilişim bulunmuyor. Kasa kalınlığı 8.4mm iken Android Işletim Sistemi 6.0 işletim sistemi kullhatıralıyor.



Ayrıca Bkz.LG V30 ile iki. grafik değişebilirTelefonun arka bölümü Pixel serisinden anımsayacağımız iki çeşitli desen tasarımına sahip. Arka bölümün üst yarısı düz tek sahaya sahipken aşağı yarısı ise tutuşu kolaylaştıran oluklu tek mimari talep etmekte. Kamera halkası, kuvvet tuşu ve HTC logosu ön panelin rengine bürünmüş. Tayvan 'da Aralık ayı içinde indirilmeye sürülecek durumda olan model 170$ dolaylarında tek fiyatı etiketine sahip.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski