WhatsApp'ta Görüntülü Sohbet Nasıl Yapılır





WhatsApp'ta Görüntülü Sohbet Nasıl Yapılır?

WhatsApp, aldığı en son güncellemeyle son görüntülü bulma ya da konuşma (video call) niteliğine sahip oluyor. Android Işletim Sistemi, iPhone, Windows Phone özetle işletim sistemi farklılık etmeksizin bütün akıllı telefonlar kullanıcılarının beğenisine getirilen videolu müzakere (video chat) yapma özelliğinin ne türlü kullanıldığını bu blog yazımızda anlatıyoruz.

Klasik mesajlaşmanın yerini meydan, şu an ülkemizde de yediden yetmişe herkesin etkin olarak kullandığı tek taşınabilir uygulama WhatsApp. Ara ara güncellemelerle yepyeni özellikler galip gelen fenomen iletileşme servisinin üyeler aracılığıyla en tek sürü istenen, tek yoksun özelliği de en son sürpriz güncellemeyle getirildi. Evet, görüntülü konuşma özelliğinden bahsediyorum. WhatsApp'ın tek an önce Android Işletim Sistemi kullanıcılarına (beta sürüm) sunduğu görüntülü konuşma özelliği çoğalış her biri amaçlı kullanışlı. Ek Olarak da güzeli bütün cihazlar amaçlı geldi güncelleme.

Peki WhatsApp üzerinden tek kişiyi görüntülü aramak amaçlı ne inşa etmek gerekiyor?


WhatsApp ile Görüntülü Konuşma:

WhatsApp'ın en son versiyonunu indirdiğinizden eminseniz tek yapmanız gereken ekranında iken sağ üst köşeye konumlandırılmış telefon simgesine dokunmak.
Telefon simgesine dokunduğunuzda karşınıza sesli mi yoksa görüntülü mü bulma inşa etmek dilediğinizi gösteren tek pencere çıkıyor. Görüntülü bulma yazısına dokunduğunuzda dinamik şekilde başlıyor.

Whatsapp görüntülü konuşma

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski