Alcatel 4 İdol Modeli Teknik Özellikleri





Alcatel 4 İdol Modeli Teknik Özellikleri
Alcatel idol 4 Dragontrail/NEG teknolojisine sahip sağlam şık camı, metal çerçevesi, simetrik tasarımı, 5.2 " ekran ebatı ve 1080 x 1920 piksel ekran çözünürlüğü ile orta civarda başarılı bir seçenek sunuyor.

4.5G uyumlu idol 4 150 Mbps’ye kadar indirme hızına sahip akıllı telefon üstünde Qualcomilimetre Snapdragon 617, CAT 4, 8 çekirdek ( 4×1.5 GHZ + 4.1.2 GHZ ) ve 3 Gigabayt RAM bulunuyor. Hem de idol 4, 512 Gigabayt’a kadar arttırılabilir ram desteği sağlıyor.
Fotoğraf ve videolar için ultra süratli odaklanma ve dual-tone flasha sahip 13 Mpxl arka kamerası yardımıyla son derece gerçek renkler yayınlayan telefonun ön doğrultusunda flashlı 8 Mpxl kamera bulunuyor.

Özel BOOM tuşu süratli fotoğraf çekmenizi, ekran parlaklığını arttırmanızı, sesi yükseltmenizi ve fotoğraf paylaşmanızı kolaylaştırıyor.
Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Sanal Gerçeklik Gözlüğü ( VR ) ile 360 derece oyun ve videolarda sanal gerçeklik dünyasına doğru değişik bir. Yolculuk tecrübesi sunan idol4. Güçlü çift hoparlör ( 2×3.6 w), Waves teknolijisi ve hepsi bir arada müzik ekosistemi ile müziğin zirvesinde yaşam sürdürmek isteyenlere de. Gelişmiş bir çözüm sunuyor. 2610 mAh batarya gücüne sahip ürünün Android 6.0 Marshmallsow işletim sistemi bulunuyor.

147 x 72.5 x 7.1 milimetre boyutlarındaki idol 4 135 g ağırlığa ve gümüş, koyu gri, altın renk seçeneklerine sahip.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski