Moto G5 Plus'ın Teknik Detayları Belli Oldu





Moto G5 Plus'ın Teknik Detayları Belli Oldu

Motorola ve Lenovo, Mayıs 2016'da pazara sürülen Moto G4 ailesine, Moto G5 akıllı telefon serisini eklemeyi planlıyor. Moto G5 Plus olarak isimlendirilen bir telefon, şu anda OLX vasıtasıyla satın alınabiliyor. OLX, iyi tanınan online bir pazar.


Moto G5 Plus'ın Teknik Detayları Belli Oldu
İddia edilen Moto G5 Plus (model numarası XT1685) OLX Romanya üzerinden satılıyor ve satıcı telefonun detaylı fotoğraflarını ve bir özellik listesini yayınladı. Telefon görünüşe göre Android 7 Nougat işletim sistemi ile çalışıyor ve 5.5-inçlik 1080p ekrana sahip.

Sekiz çekirdeğe sahip Snapdragon 625 işlemcisi ile güçlendirilmiş telefon, parmak izi tarayıcı, 4 Gigabayt hafıza, 32 Gigabayt dahili hafıza ve 3080 mAh batarya ile geliyor. 13 Megapiksel arka kamerası olan telefonun ön evresinde ise 5 Megapiksel'lik bir kamera mevcut.

Moto XT1685 aksesuarsız satılıyor. Sahibi telefonun nereden alındığını söylemiyor ve aygıtta "Motorola saklı mülkiyeti, satılık değil" işareti var. Satıcının açıkladığına göre, telefon Mart ayında pazara sürülecek. Listede telefonun fiyatı aşağı yukarı 387 dolar (büyük ihtimalle bu resmi fiyat değildir).

İlginçtir ki bu sözde Moto G5 Plus, daha evvelce sızdırılan Moto X (2017) modeline benziyor. Belki de bu telefonlar, benzer bir tasarıma sahip değişik özelliklerde iki değişik model ya da belki de bu iki isimden biri doğru değildir. Her iki halde da, telefon yeteri kadar gerçek gibi görünüyor.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski