Samsung Galaxy C7 Pro Modeli Geliyor





Samsung Galaxy C7 Pro Modeli Geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, resmi internet sitesinde listelediği Galaxy C7 Pro'yu resmi olarak duyurdu. Estetik bir dizayna sahip olan akıllı telefonun bütün özellikleri haberimizde.

Samsung, Çin'deki internet sitesine Galaxy C7 Pro'yu ekleyerek akıllı telefonu resmi olarak tanıttı. Şirket akıllı telefonun bütün özellikleri ve görüntüleriyle bir arada pazara çıkış tarihini de yayınlamış durumda. Fiyatlandırma şimdilik belli değil, fakat ön siparişlerin 16 Ocak Pazartesi günü başlaması planlanıyor. Öte yandan başka pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağına dair bir bilgi yok. Daha evvelce söylentiler, telefonun aşağı yukarı 404 dolar fiyat etiketi taşıyacağını iddia ediyordu.

Galaxy C7 Pro, 1080x1920 piksel çözünürlükte 5,7 inçlik Super AMOLED ekrana sahip. Telefon, Adreno 506 grafik işleme birimi ile bir arada, 8 çekirdeğe sahip 2.2GHz Snapdragon 625 işlemciden güç alıyor. Cihaz 4 gigabayt RAM ve 32 gigabayt yada 64 gigabayt dahili veri depolama seçenekleri sunuyor. Hem de microSD kart kullanarak 256 gigabayt'a kadar yükseltebiliyorsunuz.

3,300 mAh batarya ve USB Type-C

Galaxy C7 Pro'nun ön ve arka evresinde f/1.9 diyafram açıklığına sahip 16 Megapiksel kamera bulunuyor. Parmak izi tarayıcısı, öndeki fiziksel Home butonuna gömülürken, telefon 3.300mAh'lik bir bataryale güçlendirilmiş durumda.

Hem de Bkz.AMOLED ekran tanıtım videolarındaki telefon Samsung Galaxy S8 mi?
Android 6.0.1 Marshmallow'la kutudan çıkan cihazın kısa vakit ardından da Android 7.0 Nougat güncellemesi alması bekleniyor. Telefon, Always On Display (Ekran Daima Açık) özelliğine sahip ve Samsung Pay'i destekliyor. Gül Pembe, Arktik Mavisi ve Altın renk varyantları sahip olunan durumda.

Telefon, arka panelin üst ve alt kısımlarında yer alan üç anten çizgisi gibi birtakım dizayn farkılıkları getiriyor. Hem de, USB Type-C bağlantı noktası, 3.5 milimetre kulaklık girişi ve alt kısımda bir hoparlör bulunuyor. Telefonun ağırlığı 172 gr ve 156.5 x 77.2 x 7.0 milimetre ebatlarında. Samsung, Galaxy C5 Pro'yu ise şimdilik tanıtmadı.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski