Alcatel Shine Lite Artık Türkiye'de de Satılacak, İşte Teknik Özellikleri





Alcatel Shine Lite Artık Türkiye'de de Satılacak, İşte Teknik Özellikleri

Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan IFA'da sunulan Alcatel Shine Lite, nihayet Türkiye'de satılıyor. Bugün itibariyle satışa sunulan Shine Lite, sofistike tasarımı, parmak izi sensörü ve komik fotoğraf uygulamalarıyla dikkat çekiyor. İşte Alcatel Shine Lite'nın özellikleri ve fiyatları:

Alcatel'in ürünlerini zaten inceledik. Son derece başarılı akıllı cihaz pazarının amacı, Shine Lite modelini Türkiye'de kullanıcılara sunmaktır. Eğlenceli fotoğraf uygulamaları ve tasarımı ile öne çıkan telefon, zarif katlanmalar üzerinde kolay bir tutuş sağlar. Şimdi Alcatel Shine Lite'ın özelliklerine daha yakından bir göz atalım.

Alcatel Shine Lite Özellikleri


Alcatel Shine Lite'ın özelliklerinden bahsederken, başlangıçta şık bir tasarım zihniniz var. Daha önce de bahsettiğim gibi çok sofistike bir tasarımla tasarlanan telefon, günümüzün iç tasarımı ve cam ve metal karışımı mimari trendlerinden esinlenmiştir. Alcatel Shine Lite, 2.5D camla dayanıklı bir metal çerçeve birleştiren ince bir 7.445 mm gövdeye sahiptir. Telefonun zarif katları kolay kavrama sağlar ve akıllı telefon, göze hitap ederken cep veya çantaya kolayca sığabilecek boyutlarıyla dikkat çeker.

Akıllı ve güvenli parmak izi etkileşimleri ile Alcatel Shine Lite, beş farklı uygulamaya kadar parmak izi atamanıza ve akıllı telefon bekleme modundayken anında açmasına olanak tanır. Bu, Alcatel Shine Lite özellikleri açısından önemli bir artı. Kullanıcılar parmaklarını cihazın entegre tarayıcısına basarak favori uygulamalarını ve oyunlarını anında açabilir. Parmak izi özellikleri, kullanıcının kişisel bilgilerini Safebox ile de korur. Bu ekstra güvenlik katmanı hassas fotoğrafların, videoların ve belgelerin sanal bir minibüste depolanmasını sağlar.

Kullanıcıların en ilginç özelliklerine bir göz atalım. Kamera özellikleri, Alcatel Shine Lite'ın en yaygın donanımı diyebilirim. 13 megapiksel kameranın arkasında, çift tonlu flaş objektif doğal aydınlatma ve çarpıcı görüntüler üretiyor. 5 megapiksel flaşlı ön kamera selfies için bir bireydir. Faceshe özelliği, özleri ilginç videolar oluşturmak için kısa dizilere dönüştürür. Splitcatcher işlevi, kullanıcıların farklı bölgelerden güzel fotoğraf kolajları oluşturmalarına olanak tanır. Alcatel Shine Lite özellikleri arasında fark yaratan diğer bir özellik de Jest Shot özelliğidir. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar "V" işaretleyerek anında fotoğraf çekebilir.

Alcatel Shine Lite Özellikleri

1.3GHz'de dört çekirdekli MediaTek MT6737 işlemci
2460 mAh pil
5 inç HD IPS ekran
2 GB RAM
Android 6.0 Marshmallow İşletim Sistemi
16 GB depolama alanı
Alcatel Shine Lite Fiyat

Alcatel Shine Lite bugün 999 TL'den satışa sunuldu. Satın almak isterseniz, kendi sınıflandırmanızda iyi bir akıllı telefona sahip olabileceğinizi varsayalım.
İşletmeler için Google ÇeviriÇevirmen Araç SetiWeb Sitesi Çevirmeni

4 Yorumlar

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

  1. alcatel markasını ilk defa duyuyorum.ülkemizde yeni markalar sayesinde daha kaliteli ürünlerle buluşacağımıza inanıyorum

    YanıtlaSil
  2. Yüksek meblağlı telefonlar yerine uygun fiyatları akıllı telefonları tercih edenler için güzel bir seçim olacaktır bu model.

    YanıtlaSil
  3. Türkiye'ye artık oldukça farklı markaların farklı ürünleri gelmeye başladı. Bu da onlardan biri.

    YanıtlaSil
  4. Bu alcatel borsada da iyi ilerleme yapti. Takipcisi gittikce artiyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski