İphone Silinen Telefon Rehberi Nasıl Kurtarılabilir? - Tekno Haber,Nasıl Yapılır,Blogger Dünyası,Hayatın İçinden Bilgiler

Post Top Ad

Responsive Ads Here

İphone Silinen Telefon Rehberi Nasıl Kurtarılabilir?

Share This
İphone Silinen Telefon Rehberi Nasıl Kurtarılabilir?





İphone Silinen Telefon Rehberi Nasıl Kurtarılabilir?

Siz veya iPhone akıllı telefonunuzdaki kişileriniz senkronize ederken veya yedeklemeden geri yüklerken yanlışlıkla silinirse, yapmanız gereken budur.

Akıllı telefonlarındaki rehberlerin veya diğer bir deyişle iletişim bilgilerinin altın değerinde olduğu gerçeğidir. Özellikle kılavuzunuzda numarasını bir daha bulamayan birisiyle bu numarayı yedeklediyseniz veya başka zaman not almadıysanız, kaynar sudan aşağıya çıkabilirsiniz. IPhone telefonunuzun bir veya daha fazla kişisini yanlışlıkla sildiyseniz veya senkronizasyon veya yedekleme sırasında geri yüklerseniz ne olur?IPhone sorgu dönemi sona erdi! IPhone sorgu dönemi sona erdi!
Apple, iCloud'da bir takım değişiklikler yaptı ve aygıtların etkinleştirme durumu ...IPhone kişilerini iCloud ile kurtarma
Elbette, ICloud, iPhone'unuzdan kaybedilen iletişim bilgilerini, yani Rehber, hatta Hatırlatıcılar ve Takvim etkinliklerini kurtarmak için temel kurtarıcınızdır. Doğrudan Apple'dan kurtulmanın bu yöntemine olan ihtiyacınız bir bilgisayar, Apple kimliği ve parola ile biraz zaman alacaktır.


Takip etmeniz gereken adımlar:
- Önce, iCloud.com'u ziyaret edip Apple kimliğiniz ve şifreniz ile giriş yapın
- Giriş yaptıktan sonra Ayarlar simgesini tıklayın
- En alttaki Gelişmiş bölümünden Kişileri Geri Yükle'yi seçin
- Daha önce oluşturduğunuz ve geri yüklemek istediğiniz kişi arşivini seçin. Kişi listenizin değişmediği bir arşivin tarihini bulun ve Geri Yükle'yi seçin
- Onaylamak ve geri yükleme işlemini başlatmak için Geri yükle düğmesini bir kez daha tıklayın. İşlem tamamlandığında Apple kimliğinizle eşleştirdiğiniz e-postaya bir e-posta gönderilecektir.
Bu arada, sadece eksik olanları eklemenin yerine iPhone'daki mevcut kişileri de değiştireceğinizin altını çizelim. Bundan önce eklediğiniz yeni kişiler ne yazık ki kaybolacak, ancak mevcut kişi listesi geri yükleme anında arşivlenecek ve aynı adımları izleyerek geri alabilecekler.
:: Sık sık iPhone kayıtlarınızı yedeklüyor musunuz?
SDN - ShiftDelete.Net
Kaynak: SHIFTDELETE.NET
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here