Çin'li Meiuzu Telefonlar Türkiye Pazarına Geliyor


Çin'li Meiuzu Telefonlar Türkiye Pazarına Geliyor



Xiaomi'den sonra, Çinli akıllı telefon üreticilerinin bir diğer popüler markası olan Meizu, kısa sürede Türkiye pazarına girmeyi ve ülkemizde artan rekabetin gururunu bize bildirdi. 30'dan fazla ülkeye hizmet veren ve bu ayın sonuna kadar kullanıcılarıyla buluşması beklenen Meizu, Genpa ile birlikte hizmet edecek.Meizu, Genpa ortaklığıyla Türkiye pazarına giriyor!
ZTE ve Huawei gibi şirketlerde çalışan Murat Sungur Özkan, ülkemize çok güçlü bir şekilde girmek isteyen Türkiye Ülke Müdürü Meizu'yu seçti.LinkedIn hesabının açıklamasıyla ilgili olarak Murat Sungur Özkan, Çinli akıllı telefon üreticisi henüz ülkemize hangi modele girileceğinin farkında değilken, aşağıdaki açıklamaları yaptı.
Meizu Türkiye Ülke Müdürü olarak, Türkiye pazarına markam hazırlıyordum. Takım ve kanal inşaatı derken, sağlam adımlarla çok önemli adımlar attım ve bugün bu paylaşımı yapmaktan çok mutlu oldum.
Genpa ile yaptığımız iş ortaklığı kapsamında Kasım ayında Türkiye'de güçlü tasarım ve ileri teknoloji ile akıllı telefonlarla buluşacağız.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski