BİM'den Ucuz İphone Kablosu Alırsanız Ne Olur?



BİM'den Ucuz İphone Kablosu Alırsanız Ne Olur?

Bim'de satılan ürünleri incelemeye devam ediyoruz ve uygun fiyatlarla dikkat çekiyoruz. Bu kez misafirimiz 30 lira fiyatla ve Apple’ın Hypergear Lightning kablosu lisanslı olduğunu iddia ediyoruz. Uygun fiyatlı Lightning kablo özellikleri sayesinde kullanıcılara orijinal kablo ile aynı deneyimi sunduğunu iddia ediyor. Peki, eğer Yıldırım kablosu orijinal değilse, ne olacak?

250 poundluk bir dron alırsanız ne olur? (Video) 250 kilo için uçak satın alırsanız ne olur? (Video)
Bu videoda, son zamanlarda en uygun fiyatlı uçaklardan biri olan Corby CX012 Wifi Kamera Akıllı Uçağı'nı denedik ve sizin için karar verdik. İyi vakit geçir ...

Orijinal yıldırım kablosu vs 30 kiloluk yıldırım kablosu
Genel olarak, orijinal olmayan kablolar ve aksesuarlar, kullanıcıların istediği performansı sağlayamayabilir. Bu kablolar normal kablolardan daha yavaş şarj ve daha yavaş veri aktarımı sağlar, ancak çok pahalı olsalar bile elverişsizdir. Bim'de 30 lira iPhone kablosu sattı, Apple tarafından satış lisansı alındı. Ancak orijinal kabloyla karşılaştığında nasıl değişiyor? Bu videoda, takipçilerimizden Apple tarafından lisanslandığı söylenen bir Hypergear Lightning kablosu satın alırlarsa nasıl karşılaşacaklarını görmelerini istedik ve gerekli tüm testleri yaptık.



Kullandığımız aksesuarların orijinal veya lisanslı olması neden önemlidir?
Doların yükselmesiyle birlikte teknolojik ürünlerin fiyatı günden güne artıyor. Akıllı telefonlar ve bilgisayarların yanı sıra bu teknolojilere yönelik aksesuarlar da fiyatı artırıyor. Bugün, Apple'dan orijinal bir Lightning kablosu almaya çalıştığınızda, 149 liralık bir çılgın fiyat ödemeniz gerekiyor. Uygun bir Yıldırım kablosu ya da bu kablolar yerine bir adaptör seçmek, bize binlerce lira zarar verebilir.

Adaptör ve kablolara özel dikkat gösterilmesi gerekmektedir. Orijinal olmayan aksesuarlar anakart ve pil gibi pahalı bileşenlere zarar verebilir. Kısa vadede daha pahalıya mal olan bu ürünler, uzun vadede size binlerce kilo verebilir.

SDN ailesi olarak, Yıldırım kablosu orijinal değilse zaten birçok sorunla karşılaşabilirsiniz.

Kaynak: https://shiftdelete.net/bimden-29-liraya-iphone-kablosu-alirsaniz-ne-olur

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski