Instagram'da Artık Tik Tok Gibi Videolar Yapılabilecek
Instagram'da Artık Tik Tok Gibi Videolar Yapılabilecek





Dünya pazarında milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram'a yepyeni bir özellik geliyor. TikTok'daki videolara benzer içerikler üretilebilirsiniz.

Son planda platforma entegre özellik özelliği ile dikkat çeken uygulaması, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Jane Manchun Wong, Instagram ekibinin açtığı yerdeğı yeni özelliği keşfetti.

Uygulamaların kaynak kodlarını inceleyen Wong, Twitter hesabınızdaki açıklamada Instagram'a 'klip' ​​adında yeni bir kamera modunun geleceği söyledi.

Klipler, yeni kamera modundaki TikTok'daki videolar gibi video çekebileceksiniz. Videonun hızını ayarlayabilecek, zamanlama yapılabilecek ve zoom yapabileceksiniz. Yeni özellik ile maksimum 60 saniye uzunluğunda videolar çekilebilecek.

Instagram, TikTok'un “ilham alan” bir Story Camera özelliği olan “Klipler” üzerinde çalışıyor

Yeni blogumda küçük bir sürprizim var: https://t.co/wOGfCOlQCg pic.twitter.com/pAd7NHA5nJ

- Jane Manchun Wong (@wongmjane) Tarafından Çekilen 11 Eylül 2019
TikTok, kullanıcılarına videolarını ekleyebilecekleri bir şarkı kütüphanesi sunmakta. Instagram'a gelecek olan özellikte müzik kütüphanesinin bulunup bulunmayacağı bilinmiyor.

Instagram, yeni özellik hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Yeni özelliğin ne zaman yayına alınacağı hakkında resmi bir bilgi bulunmuyor ancak tahminlere göre 'klipler' özelliği gelecek haftalarda kademeli olarak tüm kullanıcılara açılacak.

Instagram'ın hikayeler gelecek gelecek olan yeni özellik hakkında detaylar geldiği sizleri inceleyeceğiz. Kalın takipte!

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski