Buradan kayıt olarak başlayın

Binance TR (trbinance.com) sizleri dinliyor, geri bildirimlerinize önem veriyor. Bir çok kullanıcımızın dört gözle beklediği referans programı an itibariyle başlamıştır!

Binance TR Referans Programı Nedir?

Binance TR Referans Programı; arkadaşlarınızı Binance TR’ye davet ederek pasif gelir elde edebileceğiniz bir programdır. Size özel oluşturulan referans linkiniz ile Binance TR’ye kayıt olan arkadaşlarınız Binance TR’de her işlem yaptığında, siz de pasif gelir kazanırsınız.

Arkadaşlarımı Nasıl Davet Edebilirim?

Binance TR hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üstte bulunan kullanıcı profili üzerine gelerek Referans [Bonus Kazan] butonuna tıklayın. Ardından açılan pencerede “Bağlantınızı Oluşturun” bölümünden arkadaşlarınızla paylaşacağınız bonus oranlarını seçip kendi bağlantızı oluşturabilirsiniz. Arkadaşlarınız bu bağlantı ile kayıt olduklarında arkadaşlarınız her alım satım işlemi yaptığında ödedikleri komisyon üzerinden bonus kazanabilirler, hem de siz arkadaşlarınız her işlem yaptığında bonus kazanırsınız.

 


Adım Adım referans programının nasıl çalıştığını öğrenelim.

1. Üç arkadaşınız var: Ali, Ayşe ve Mehmet. Binance TR referans linkiniz ile Binance TR’ye kayıt oldular.

2. Varsayılan olarak, arkadaşlarınızın ödediği komisyonlardan %20 referans bonusu alırsınız. Ali komisyon giderlerine 1 BNB harcadıysa 0,2 BNB alırsınız. Ayşe, komisyon giderlerine 0.05 BTC öderse, 0.01 BTC kazanırsınız.

3. Dilerseniz aldığınız % 20 referans bonusundan bazılarını arkadaşlarınızla paylaşmayı seçebilirsiniz. Bu durumda aşağıdaki seçeneklere sahipsiniz:

  • Sen %10 alırsın, Ali %10 alır. Ali işlem ücretlerinde 1 BNB harcadı ve 0.2 BNB kazandınız. Bu durumda, her biriniz 0.1 BNB alırsınız.

  • Sen %15 alırsın, Ayşe %5 alır. Ayşe işlem ücretlerinde 0.05 BTC harcadı ve siz 0.01 BTC kazandınız. Bu durumda Ayşe 0.0025 BTC alırken, siz 0,0075 BTC alırsınız.

  • Sen %20 alırsın, Mehmet %0 alır. Mehmet komisyon ücretleri olarak 0.2 ETH harcadı ve siz bunun %20 ‘si olan 0.04 ETH kazanırsınız.  Buradan kayıt olarak başlayın

Programa Yönelik Önemli Notlar:

  • Binance TR Referans Programı periyodik olarak şirket stratejileri doğrultusunda incelenip; bonus oranlarının değiştirilmesi, referans programına getirdiğiniz kullanıcıların size kazanç sağlayabileceği sürelerin limitlendirilebilmesi gibi değişiklikler uygulanabilir.

  • Komisyon bonusları, Binance TR Referans Programı çalıştığı sürece geçerli olacaktır.

  • Binance TR, referans programını herhangi bir zaman diliminde durdurabilir.

  • Binance TR, Binance TR Referans Programı’nın kurallarını herhangi bir bildirimde bulunmaksızın değiştirme hakkını saklı tutar.