Samsung'un Yeni Telefonu Samsung Z2 Tanıtıldı




Samsung'un Yeni Telefonu Samsung Z2 Tanıtıldı

Samsung'un Tizen işletim sistemli üçüncü modeli Samsung Z2 bu sabah resmen tanıtıldı. İşte Türkiye'de de piyasaya sürülecek Samsung Z2 ile ilgili her şey!
Samsung'un tek zamandır karşımıza çıkan Tizen işletim sisteminin üçüncü azası Samsung Z2, son tanıtıldı.

Samsung Z2 Özellikleri
Intel ve Samsung aracılığıyla geliştirilen Tizen işletim sistemini kullanan Samsung Z2, giriş düzeyi özelliklere sahip.

4 " büyüklüğünde WVGA TFT tek ekrana sahip durumda olan Samsung Z2, bir.5 GHz hızında personel 4 çekirdekli Spreadtrum aracılığıyla geliştirilen işlemciyi kullanıyor.
1 GB RAM ve 8 GB dahili depolamanın bulunduğu Samsung Z2, microSD kart takviyesi ile 128 GB'a denli hafızayı arttırmanıza olanak tanıyor.

Kamera tarafında geride 5 megapiksellik LED flaş ile desteklenmiş tek kamera yer alırken ön tarafta ise 0.3 Megapiksellik tek kamera kullanılmış. 1500 mAh bataryadan gücünü meydan telefon bununla birlikte Cat.4 4G modemine sahip.1 GB RAM ve 8 GB dahili depolamanın bulunduğu Samsung Z2, microSD kart takviyesi ile 128 GB'a denli hafızayı arttırmanıza olanak tanıyor.

Kamera tarafında geride 5 megapiksellik LED flaş ile desteklenmiş tek kamera yer alırken ön tarafta ise 0.3 Megapiksellik tek kamera kullanılmış. 1500 mAh bataryadan gücünü meydan telefon bununla birlikte Cat.4 4G modemine sahip.
Tizen 2.4 işletim sistemi ile personel Samsung Z2, alıştığımız Samsung tasarımıyla geliyor. Altın, kara ve kırmızı nitelik alternatifleri yer meydan modelin Hindistan amaçlı satış tarihi ise 29 Ağustos olarak tarafından. Ülkemizde de piyasaya çıkması beklenilen modelin çıkma tarihi ise artık bilinmiyor.

Hindistan'da hemen hemen 70 dolar değerinde tek fiyatı etiketine sahip durumda olan Samsung Z2 amaçlı ülkemizde ise hemen hemen 300 -400 TL arasında piyasaya çıkması bekleniyor.

:: Samsung Z2 modelini ne türlü buldunuz?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski