Whattsapp Özel Bilgilerinizi Facebook İle Paylaşacak Güncelleme yapıyor





Whatsapp Özel Bilgilerinizi Facebook İle Paylaşacak Güncelleme yapıyor

En bir sürü seçim edilen ani iletileşme uygulaması WhatsApp şahsi verileri Facebook ile paylaşmak amaçlı bir güncelleme yayınlıyor.

Bu güncelleme yardımıyla yaptığı yepyeni güvenlik politikasıyla sizden bilgilerinizi Facebook üzerinden ek olarak iyi reklam kalitesi sunabilmek amaçlı kullanmak yerine müsaade istiyor.
Şu an dünyanın en fenomen ve en bir sürü seçim edilen iki uygulaması durumda olan WhatsApp ve Facebook birbirlerine ek olarak iyi yardım olabilmek amaçlı kısa mesaj servisinde yer alan şahsi bilgilerinizi Facebook üzerinden paylaşmak istiyor.


Whatsapp'ın Bilgilerinizi Paylaşmasını Engelleyecek Ayarlar,

WhatsApp'ın bu özel verileri paylaşabilmesi amaçlı öncelikle sizden bir onay alması gerekmektedir. Bu nedenle hem bir Android Işletim Sistemi platformlar amaçlı hem bir de iOS platformlar amaçlı bir güncelleme yayınlayan şirket güncellemenin sonrasında WhatsApp uygulamasını açmak dilediğiniz süre karşınıza bir onay sayfası çıkaracak bu onay sayfasını okumadan lütfen doğrudan onayla seçeneğine basmayın. Şayet onayladığınız ilkeleri şahsi bilgileriniz Facebook üstünde paylaşılmasını istemiyorum seçeneğini tıklamazsanız bilgileriniz paylaşılabilir.

Bilgilerin Paylaşımı Ne Türlü Engellenir?


Yani saklılık politikasını okuyun seçeneğini tıkladığınız süre karşınıza çıkan Facebook'un  güzel bir reklam ve ürün hakkında tecrübe sunması amacıyla, WhatsApp ürün bilgilerimi Facebook ile paylaş. Belirtilen ayarlamalar ile sohbet ve telefon numaranız paylaşılmayacaktır" halinde bir izahın yanındaki kutucuğu onaylarsanız bilgileriniz ikincil bir kaynak aracılığıyla paylaşılamaz fakat bu güncellemeyi haberimizden öncelikle aldıysanız ve ayrıntıya bakmadıysanız korkmayın ayarlar bölümünde yer alan hesap bilgilerimi paylaş seçeneğini manuel bir tuş ile kapatmanız olası.

Whatsapp'ın Bilgilerinizi Paylaşmasını Engelleyecek Ayarlar,


Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski