BDDK Ödeal Sisteminin Lisansını Onayladı




BDDK Ödeal Sisteminin Lisansını Onayladı

Ülkemizde ilk defa gsm telefonları üstünden kredi kartıyla tahsilat inşa etme kolaylığı sağlayarak, minik işletmeler ve özgür teşebbüsçüler aracılığıyla kullanılmaya başlanan Türkiye'nin ilk taşınabilir tahsilat uygulaması Ödeal, BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURULU'dan "Ödeme Kuruluşu" lisansını aldı.

Bugüne dek BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURULU'dan özel çalışma izniyle çalışmalarını yürüten girişim, bundan bu şekilde lisanslı tek pozisyonda hizmet vermeye aynı ritimde devam edecek.
Konuyla alakalı detaylı bilgi veren Ödeal Kurucu Ortağı Fevzi Güngör, lisansı olmayan firmanın çalışma gösteremeyeceği çok fazla özel bölgede olduklarını ve bu sebeple BBDK'dan edinilen bu lisansın çok fazla ciddi olduğuna vurgu inşa etti. Bununla birlikte izah eden verilere yönelik Ödeal, en son tek senede işlem adedini 10 kat, cirosunu ise 21 kat arttırdı.

Ödeal nedir?
Ücretsiz olarak indirilen uygulamasıyla gsm telefonlarına POS özelliği kazandırarak banka kartı ve kredi kartıyla ödeme alabilmeyi imkanı sunan Ödeal, şu anda 10 bini aşkım iş yeri aracılığıyla kullanılıyor.

Kısa zamanda 81 il ve 63 çeşitli sektörde kullanılmaya başlanan ve hiçbir sabit para gerektirmeyen ve bilhassa küçük ölçekli iş yerlerine ve bizzat adına çalışanlara; bütün kredi kartlarına taksit yapabilme ve senet ile uğraşmadan vadeli satış yapabilme benzeri kolaylıklar sunuyor.

Kaynak: SDN-ShiftDelete.Net


Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski