Sony Xperia Telefonlara Nasıl Format Atılır Ve Nasıl Resetlenir






Sony Xperia Telefonlara Nasıl Format Atılır Ve Nasıl Resetlenir



Akıllı telefonlar aralarında imalat yapan çoğu çeşitli marka yer alıyor. Bunlardan birisi de Sony. Ek Olarak çok oyun konsolları ve bilgisayarlarıyla tanınan Sony, son zamanda bilişim sektöründe akıllı telefonlarıyla da yer almaya başladı. Bilhassa Sony Xperia serisi ile bu bölgede akabinde laf ettiren bilişim devi, bununla birlikte bir çok kez olarak akıllı telefon serisini de geliştirmeye başladı.



Sürekli yepyeni seri akıllı telefonlarıyla birlikte sektörde bulunan Sony, elbet ki kullanıcıların Xperia serisi akıllı mobil telefonları tercih etmesi amaçlı de çoğu imtiyaz sunuyor. Bunlardan birisi de telefonu rahatlıkla sıfırlama ayrıcalığının yer alması. Sony Xperia serisinde virüs kaynaklı durumda olan, güncelleme arızası kaynaklı durumda olan veya kullanıcı hatalarından kaynaklı olarak telefon çalışmaz hale gelecek ise telefonunuzu kurtarmak amaçlı sıfırlama işlemi yapabiliyorsunuz. Çoğu akıllı telefon markası aracılığıyla da getirilen bu özellik yardımıyla telefonda meydana gelen arızaları da giderebiliyorsunuz. Sony akıllı telefon amaçlı de olabilitesi yüksek durumda olan bu özelliği kullanmak amaçlı sıfırlama ayarlarını da bilmek gerekmektedir. Sony Xperia serisinde sıfırlama işlemi ne türlü yapılacağına bakalım.


Sony Xperia Format Atma,  ve Resetleme Ne Türlü Yapılır?


/h3> Sıfırlama işlemi yapmak amaçlı öncelikle Sony Xperia telefonunuzdan ayarlar bölümüne girmeniz gerekmektedir. Ayarlar bölümüne girdikten ek olarak sonra ise buradan "yedekle ve sıfırla"bölümüne giriş yapmanız gerekmekte. Yedekle ve sıfırla bölümü telefonu fabrika ayarlarına döndürme işlemi amaçlı kullanılacak durumda olan bölüm.

Daha ek olarak sonra bu menü üzerinden de "fabrika verilene sıfırla"demeniz gerekmektedir. Fabrika ayarlarına sıfırla dediğinizde karşınıza bir dikkat geliyor olacak. Bütün bilgilerin silineceğini de seçtikten ek olarak sonra telefonu sıfırla demeniz halinde sıfırlama işlemi başlamış olacaktır. Sıfırlama işlemi başladıktan ek olarak sonra ise işlem bittiğinde telefonunuz tekrar başlatılacaktır. Telefonunuz açıldığında sıfırlama işlemi tamamlanmış olacaktır. Sony Xperia Format Atma, Sıfırlama, Resetleme ile ilgili aklınıza takılanları bizimle paylaşabilirsiniz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski