Türk Telekom AKK'yi Sonlandırdı

AKN ile ilgili yepyeni bir uygulama devreye girdi. Türk Telekom Adaletli Kullanım Kotasını Kaldırdı! Detaylarıyla birlikte Türk Telekom AKN'si haberimizde.



Ülkemiz'de ki web kullanıcılarının en kocaman problemlerinden birisi de hiç kesinlikle AKN dediğimiz Adaletli kullanım kotasıdır. İnternetteki özgürlüğü kısıtlayan bunun yanında kullanıcıların AKK'ye takıldıktan ardından hızını düşüren bu sınırlama ile ilgili Türk Telekom düzenleme inşa etti. Adaletli Kullanım Kotası hemen hemen bir bir sürü şirketin internetinde hızınızın 3 mbps benzeri komik hızlara düşmesiyle gerçekleşiyor.

Bu konuda internette bir bir sürü kullanıcı aracılığıyla tertip eden, ortaya konulan kampanya var. Ne var ki firmalar AKN kaldırılması konusuna ateş gibi bakmıyordu. Nihayetinde beklenen bilgi geldi. Türk Telekom Adaletli Kullanım Kotasını Kaldırdı! Şu an her ne civarı yalnızca şartlı olsa da, Türk Telekom servislerinden birisi meydana gelen Playstore amaçlı AKN kaldırıldı.

Türk Telekom Adaletli Kullanım Kotasını Kaldırdı!

Playstore'u bilmeyenler amaçlı, Türk Telekom'un uzunca bir zamandır oyuncuların karşısına sunmuş meydana geldiği oyun satış platformu diyebiliriz. Steam cüzdan ve bir bir sürü oyuna ilişkin e-Pin'i satın almak olası. Satın aldığınız ürünlerin web faturanıza yansıtma seçeneği de var. Esasen bu sebeple de oldukça etkin kullanılıyor. Türk Telekom internetine sahipseniz ve PlayStore üzerinden alım satım yapıyorsanız bu müjdeli bilgi sizin amaçlı.

Geçtiğimiz günler de sebep sistemsel olarak sebep tasarımsal yepyeni bir arayüzle karşımıza çıkan Playstore yenilikler ve kampanyalar ile oyuncuların yüzünü güldürüyor. PlayStore'dan 100 TL ve üzeri alım satım yaptıktan ardından Kasım ayı süresince Adaletli kullanım kotası kalkmış olacak. AKN'siz limitsiz internete sahip olacaksınız.
AKN ile birlikte hızınız düşmeden normal hızınızdan aynı ritimde devam edeceksiniz. Yalnızca 1 ay olabilitesi yüksek olacak. Playstore'da satın aldığınız oyunları doyasıya oynamanız ve indirmeniz tarafından bir sürü güzel bir kampanya meydana geldiğini söyleyebiliriz.

Böyle bir kampanya yapılmasıyla birlikte ilerleyen vakitlerde internetin tamamında evrensel bir tertip etmenin yapılacağı da mümkün olabilmektedir. Türk Telekom bu konuya ateş gibi bakabilir. Umarız ki ilerleyen vakitlerde AKN tamamıyla kalkar.

3 Yorumlar

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

  1. bu güzel oldu.doğru dürüst internete giremiyorduk zaten

    YanıtlaSil
  2. Bakalım bundan sonra neler olacak çok merak ediyorum iyi oldu sanırım

    YanıtlaSil
  3. Alper Tuğaç16 Ocak 2017 05:54

    Hocam başlıkta insanı heyecanlandırdı fakat içeriği okuyunca hevesim kaçtı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski