Turkcell'den Hazır Kartlılara Hediyeli TL Kampanyası





Turkcell'den Hazır Kartlılara Hediyeli TL Kampanyası

Turkcell Hazır Kart kullanıcılarına özel tek kampanya ile yükledikleri TL miktarı ödül TL verecek.

Her ne civarı Faturalı hat kullanıcısı yüksek olsa dahi, talebeler ve konuştukları civarı ödemek talep eden kullanıcıların tercihi yinede Hazırlıklı Kart olarak seçim edilmekte. Tek çok fazla harika kampanya sunan Turkcell tek kampanya daha başlatarak kullanıcıları çok hoşnut edecek benzeri duruyor.

Kampanyaya baktığımızda Turkcell.com.tr İnternet sitesi üstünden ve ya Android ile iOS cihazlarında yer alan Hesabım uygulamasıyla birlikte yükleyeceğiniz 20, 25, 30 ve 50 TL'lik yüklemelerinizin karşılığında bununla birlikte ödül TL Turkcell aracılığıyla verilecek. Özetle 50 TL yüklediğinizde 50 TL'de Turkcell'den sizlere ödül olarak geliyor olacak. 50 TL yükleme yapmış benzeri olacaksınız.

Kampanya boyunca Turkcell'den edinilen ödül TL ölçüsü yabancı tek kampanyaya giriş yerine getirmek amaçlı kullanılamaz ve bir hafta zaman ile konuşma iletileşme ve web irtibatı model tüketilmesi gerekiyor.

Fiyatlandırma olarak SMS ve dk ile ilgili ilişkili olduğunuz tarifeye yönelik düşülürken web bağlantısında 100 KB/0,001907TL üstünden düşüm yapılıyor.

1 ay içinde en yüksek 4 kez katılabileceğiniz bu kampanyada 50TL üzeri yüklemelerinizde ise 50TL ödül kazanabiliyorsunuz. Ayrıntılarını Turkcell Ödül TL Kampanyası görebileceğiniz kampanyaya teşrif etmek amaçlı SMS ya da yabancı tek birşey yapmanıza sebep yok. Yalnızca TL yüklemelerinizi Turkcell.com.tr adresinden ya da Hesabım uygulamasından yapmanız yeteri kadar.

Not: Bilgilendirme 50 TL den daha yüksek yüklediğinizde yinede 50 TL ödül edilecektir.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski