Whatssapp'ın En Güçlü Rakibi Google Allo İncelemesi, Google Allo İncelemesi,  Google Allo Video İnceleme




Whatssapp'ın En Güçlü Rakibi Google Allo İncelemesi


Bugün itibarıyla getirilen iletileşme uygulaması Google Allo incelemesi ile karşınızdayız. Bakalım Google Allo, WhatsApp ve iMessage benzeri rakipleriyle başa çıkabilecek mi?
Google'ın uzunca zamandır beklenen iletileşme uygulaması Google Allo, bu sabah itibarıyla iOS ve Android Işletim Sistemi platformlarına takdim edildi. Biz de zaman kaybetmeden Google Allo analiz videosuyla karşınızdayız.

Google Allo neler sunuyor?
İnceleme videomuza geçmeden öncesinde Google Allo uygulamasının özelliklerine belli bir süre değinelim. Uygulamanın en kocaman farklılığı içinde Google Asistan servisini bulunduruyor olması. Bu sayede doğruca olarak Google Allo uygulaması üzerinden çoğu çeşitli konuda haber alabiliyorsunuz.

Örneğine "En yakın pizzacı nerede" yazdığınızda Google Asistan alakalı sonuçlaır sizlere getiriyor. Bununla Birlikte "Galatasaray son mücadelenini kazandı mı?" benzeri çeşitli aramalar yapabilmek de olası.

Bir iletileşme uygulamasında salt olması gerekli durumda olan fotoğraf, GIF, sticker ve emoji takviyesi Google Allo'da yer ediniyor. Bununla Birlikte arkadaşlarınıza göndereceğiniz görüntüleri göndermeden öncesinde uygulama içerisinden düzenleyebiliyor görsellerin üst kısmına karalama yapıp içerik yazabiliyorsunuz.

Tamamen bedava bir uygulama durumda olan Allo amaçlı telefon numaranızı girmeniz yeteri kadar. Benzer WhatsApp'ta meydana geldiği benzeri telefonunuza bir doğrulama kodu geliyor ve bu kodu girdikten ardından uygulama etkin oluyor.

Google Allo incelemesi
Dilerseniz sözü daha çok uzatmayalım ve sizi analiz videomuzla başı başa bırakalım. İyi seyirler.

:: Google Allo uygulamasını beğendiniz mi?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski