Xioami Mi 5 İndirime Girdi





Xioami Mi 5 İndirime Girdi

İlk olarak yurt dışarısında özelliklerine karşın uygun fiyat ile kocaman ses getiren ve daha daha sonra Hepsiburada tarafından ülkemizde de piyasaya çıkan Xiaomi mi 5, alabileceğiniz en güzel akıllı telefonlardan biri. Şayet yepyeni bir telefon almaya niyetiniz varsa Xiaomi mi 5 indirimine bir göz atmanızda yarar var.


Xiaomi mi 5 özellikleri
Oldukça ince ve hafif bir telefon vaziyette olan Xiaomi Mi5, en kalın noktasında 7.3 mm kalınlığa ve 139 gr ağırlığa sahip. Yan çerçeveleri metal vaziyette olan telefonun arka kısmı ise cam malzeme ile kaplı vaziyette.

5.15 " boyutlu ekranda Full HD çözünürlük sunmakta vaziyette olan Xiaomi Mi5, 16 noktalı arka aydınlatması bulunan ekranı ile çok güzel bir görüntüleme tecrübesi yaşatıyor.


Gücünü Snapdragon 820'den meydan cihazın 32 ve 64 GB'lık modeli 3 Gigabayt RAM, 128 Gigabaytlık modelinde ise 4 Gigabayt RAM bulunuyor. telefonda bu işlemcinin yanında Adreno 530 grafik ünitesi bulunuyor.

Arka yüzünde OIS destekli çift LED flaş ile güçlendirilmiş 16 MP'lik kamera ile karşımıza çıkan Xiaomi mi5, ön tarafta ise 4 Megapiksel kapasiteli bir ön kamera kullanıyor.

Bunların haricinde telefonun 3000 mAh pil kapasitesine sahip meydana geldiğini da hatırlatalım.

Xiaomi mi 5 indirimde!
Normal koşullarda 1589 TL fiyat etiketi bulunan Xiaomi mi 5'in beyaz renkli modeli, şu anda Hepsiburada.com tarafından 1439 TL ücretle satılmakta.




SDN

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski