Youtube Go İle Yotube Videolarını İnternetsiz İzleyin





Youtube Go İle Yotube Videolarını İnternetsiz İzleyin

Akıllı telefonların hayatlarımıza girmesiyle beraber taşınabilir web tüketimi da benzer derecede arttı. Bilhassa YouTube, enbaşta müzik olmak üzere her tür videoyu içerisinde barındırmasıyla kullanıcıların bir numaralı tercihi oluyor.
Lakin, yıllardır YouTube videolarını kaydedip, çevrimdışı izleme imkanımız olmuyordu. Şuanki taşınabilir web kotalarını göz önüne aldığımızda epeyce mukassi meydana gelen bu durum çoğalış YouTube Go ile bitiyor.
YouTube yepyeni sosyal şebekesini ilan etti !
YouTube, "Community" isminde yayıncılar ile izleyiciler aralarında etkileşimi arttırmayı amaçladığı…
Google'ın yepyeni uygulaması: YouTube Go
Google, Hindistan'da gerçekleştirdiği 2. organizasyonunda, bilgi tasarrufuna ehemmiyet verici yepyeni uygulaması YouTube Go'yu ilan etti. Bilhassa interneti yavaş meydana gelen bireyler amaçlı geliştirilen uygulama da arzu eder daha daha sonra seyretmek amaçlı, isterseniz de sürekli takip edilen biri olarak kotanızı harcamamak yerine videoları kaydetme imkanınız oluyor.
Aynı sürede YouTube Go, videoyu indirmeden öncesinde hangi kalitede ne denli meydan gerektirdiğini, telefonunuzun hangi kısmına (dahil olmak üzerei bellek ya da SD kart) kaydedebileceğinizi de gösterip sizlere sorabiliyor. Elbette bu fonksiyonların yakınında, indirilen videoların Google'ın özel sıkıştırma algoritması tarafından uyumlu bir boyuta indirgendiğinin de altını çizelim.
YouTube Go ne türlü indirilir ?
Şimdilik yalnızca Hindistan'da indirmeye takdim edilecek meydana gelen YouTube Go'nun önümüzde ki günlerde öbür ülkelerin marketlerinde de koltuk alması bekleniyor. Uygulama Ülkemiz marketine çıktığında, siz takipçilerimizi vaziyetle alakalı bilgilendireceğiz.

:: YouTube videolarını çevrimdışı seyretmek, beklediğiniz bir özellik miydi ?
SDN

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski