Meizu Pro 6s Modelinin Teknik Özellikleri Açıklandı





Meizu Pro 6s Modelinin Teknik Özellikleri Açıklandı

Akıllı telefon sektöründe ortadaki segmentte en güzel imalatçılarından biri olan Meizu'nun yepyeni çıkması beklenen akıllı telefon modeli Meizu Pro 6s Teknik Detayları ve Maliyeti Sızdırıldı!


 
Bu vakte denli Ürettiği fiyat-performans mahsulleri ile değinen Meizu, sektör de yeniliklerle karşımıza çıkabilir. Çin'in fenomen bilişim devlerinden Meizu yepyeni bir akıllı telefonlar modeli amaçlı sertifika aldı. Yepyeni aleti amaçlı sertifika meydan firma, Meizu Pro 6s adlı ortada segmentte koltuk alacak cihazını tanıtmaya hazırlanıyor.

Meizu ürettiği bir bir sürü akıllı telefonlar modelinde cam ya da metal gövde karşımıza çıkıyordu. Nihai zamanlar da sektördeki konumunu hepten arttırmak talep eden Meizu yepyeni bir atılım ile karşımıza çıktı. Bu vakte denli ürettiği cihazların yakınında firma çeşitli tasarıma sahip yepyeni akıllı telefonlar modeli ile kullanıcılarının yüzünü güldürebilir.

Meizu Pro 6s Teknik Detayları ve Maliyeti Sızdırıldı!

Özellikle de fiyat-performans aleti satın almak isteyenlerin seçim edeceği yepyeni akıllı telefonlar modeli Meizu Pro 6s Imajı ve Özellikleri Sızdırıldı! Şirketin bir evvelki modeli meydana gelen Meizu Pro 6'da 5.2 " 1080p AMOLED grafik ve 4 GB Ram'e cihazda koltuk vermişti. Bununla Birlikte Mediatek işlemci kullanmayı seçim eden Meizu, Mediatek Helio X25 adlı 10 çekirdekli işlemciye de bir evvelki modelinde koltuk vermişti. Bu modelde kökten farklılıklar koltuk alacak.

Firmanın yepyeni çıkarması beklenen Meizu Pro 6s bir evvelki modele yönelik düşük özelliklere sahip olacak. Grafik boyutu ve çözünürlüğü benzer kalacak meydana gelen cihazın Mediatek'in ortada seviyeli Helio P20 işlemcisi ile geleceği konuşuluyor. Bir evvelki modelde bir sürü iyi performans sunulurken yepyeni cihaz ortada segmentte koltuk alacak ve bir tık aşağıda performans sergileyecek. 2 aleti karşılaştırmak şu noktada gerçek olmayacaktır.

Meizu'nun çoğunlukla ortada segmentte Akıllı telefon kullanıcılarına hitap ettiğini düşünürsek bu özellikler de yeteri kadar diye tahmin ediyorum. Arayüz de kritik farklılıklar yapılmaz ise performans mananında kayıplar yaşanabilir.
 

Yeni sürülecek Meizu Pro 6s'ın piyasaya sızan bir öbür özelliği ise mCharge 3.0 özelliğiyle geliyor olacak olması. 24W bir adaptörle şarj edilecek meydana gelen cihaz, kısa zamanda şarj olurken uzunca batarya tüketimi sunacak.

Meizu Pro 6s Çıkma Tarihi

Genelde bütün akıllı telefonlar üreticilerinin modellerini tanıtmasını bekleyen Meizu, yıl sonlarına yaklaşınca cihazlarını tanıtmaya başlıyordu. Bu yılda kasım ayı içinde tertip edecek bir etkinlikte Meizu Pro 6s'in tanıtılması bekleniyor. Dolayısı Ile Meizu Pro 6s çıkma tarihi ile ilgili Kasım ayını işaret edebiliriz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski