Samsung Galaxy Serisi Telefonlar Nasıl Formatlanır





Samsung Galaxy Serisi Telefonlar Nasıl Formatlanır ?

Telefonu formatlama gereksinimi telefonunuzun düzgün çalışmaması, yavaşlaması, bazı problemlerle karşılaşma durumlarında gerekebilir. Bütün bu sorunların nedeni aynen bilgisayar benzeri format atmanız gerektiğindendir. Format atma işlemi telefonunu ilk aldığınız haline getirecektir . Telefonunuza formatlamak demek telefonunuzu fabrika ayarlarına geriye döndürmek demektir. Hemen formatlama işlemi amaçlı şu adımları takip etmeniz gerekecektir.

  • Öncelikle telefonunuz format işleminden ardından içerisindeki bütün verileri silecek ve telefonunuzu aldığınız önce günkü haline geriye getirecektir.


Bu yüzden telefonunuzda yer alan ve silinmesini istemediğiniz müzik, fotoğraf, video benzeri her kişisel olan ne varsa bütün bunları bilgisayarınıza atınız, Şayet telefon rehberiniz telefonunuzun hafızasına kayıtlı ise bu kaydı sim karta taşıyınız ki tersi taktirde rehberiniz de silinecektir. Bütün yedekleme işlemlerini bitirdiğinizden kesin emin olma ardından telefonda şu adımları izleyin;

Menü -> Ayarlar -> Saklılık -> Fabrika Ayarlarını Sıfırla

1.yöntem- Telefonunuzda bulma yap bölümüne gelin ve *2767*3855# yi tuşlayın bulma yap tuşuna basın ve formatlama işlemi gerçekleşmiş olacaktır.
2.yöntem- Telefonunuzu kapatın ve tamamıyla kapandıktan ardından telefonunuzun ortadaki tuşuna basın bununla birlikte açma-kapama duşuna basın ve karşınıza çıkan ekranda wipe veri seçin buradan factory reset buradan da reboot now seçeneğini seçin formatlama işleminizi tamamlayın ve telefonunuzu tekrar başlatınız.
3.yöntem- Yukarıdaki yöntemlerden istediğinizi tercih ederek Samsung Galaxy Andraid telefonunuza kolay bir şekilde format atabilirsiniz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski