İphone'de İcloud Servisini Kullanarak Yedekleme Nasıl Yapılır





İphone'de İcloud Servisini Kullanarak Yedekleme Nasıl Yapılır?

iCloud servisi üstünden iPhone, iPad, iPod Touch cihazlarnda bulunan bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz.

iPhone iCloud yedekleme ne türlü yapılır? iPhone iCloud yedekleme yapılırken dosyalarım silinir mi ? iCloud yedeklemeyi yönetebilir miyim ? benzeri bütün sorularınızın yanıtı makalemizde.   iCloud Yedekleme ne türlü yapılır?  

iCloud yedekleme ile Fotoğraflarınız, videolarınız, mesajlarınız uygulama içerikleriniz benzeri çoğu dosyalarınızı iCloud üzerinden yedeklemeniz olası. iCloud alanınız dolduktan ardından otomatik olarak yedekleme durur. Yedeklemenin aynı ritimde devam etmesi amaçlı ek alan satın almanız gerekebilir. iCloud bedava yedekleme amaçlı her kullanıcıya en yüksek 5 GB alan vermektedir. 5 GB alan dolduktan ardından yedekleme yapılmaz. iCloud üzerinden kısa mesaj gönderemez ya da alamazsınız. Gizleme alanınızıylarleyen zamanlara yöneterek eskiyen fotoğraflarınızı ya da videolarınızı silerek yepyeni alan açabilirsiniz. Ya Da iCloud'da bulunan yedeklerinizi dış bir belleğe alarak ta iCloud yedekleme kapsamında yer açarak yepyeni yedeklemeler yapabilirsiniz.  iCloud üzerinden yedekleme uygulamak amaçlı öncelikle Ayarlar>iCloud sekmesine giriş yapıyoruz.




 iCloud Drive sekmesine giriş yapıyoruz.  iCloud Drive butonunu etkin duruma getiriyoruz.





  • iCloud otomatik yedekleme amaçlı aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.  Ayarlar>iCloud>iCloud yedeklemeyi etkinleştirin.
  •  iCloud Manual yedekleme amaçlı aşağıdaki adımları izliyoruz. Ayarlar>iCloud>Yedekleme>Şimdi yedekle butonuna dokunuyoruz.
  • iCloud gizleme sahasını ayarlamak amaçlı ise; Ayarlar>iCloud>Saklama alanı>Alanı yönet sekmesine dokunuyoruz. 




Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski