Sony Xperia Z5 Modeline İndirim Geldi





Sony Xperia Z5 Modeline İndirim Geldi



Her ne denli Xperia XZ çıkmış olsa da, bütçesini düşünenler amaçlı Sony Xperia Z5 güzel bir seçim. Telefon şu anda indirimle beraber çok uygun ücrete alınabiliyor.
şirketin Geçen sene piyasaya çıkardığı Xperia Z5 modeli de halen çoğu noktada güncelliğini savunuyor ve bütçesini düşünen üyeler amaçlı güzel bir alternatif oluşturuyor.

Eğer Xperia Z5 modelini satın alım benzeri bir düşünceniz varsa, şu an satın almanın tam sırası olabilmektedir. Fakat dilerseniz öncelikle telefonun özelliklerini hatırlayalım.

Sony Xperia Z5 neler sunuyor?
Sony'nin OmniBalance dizayn anlayışını yansıtan model, kuvvet tuşuna entegre edilmiş parmak izi sensörü ile beraber geliyor.


Sony, yepyeni amiral gemisi türü telefonlarda Xperia Z5 ile üst segmente epeyce iddialı bir giriş yaptı. Peki Sony...
5.2 " boyutlu ekranda Full HD çözünürlük sunan telefon, gücünü Snapdragon 810 işlemcisinden ediniyor. Bu işlemcinin yanında 3 GB HAFıZA, 32 GB dahili depolama sahası ve 2900 mAh kapasiteli bir batarya görüyoruz.

23 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP'lik arka kameranın bulunduğu telefonda, 5.1 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP'lik bir ön kamera yer ediniyor.

Xperia Z5 indirimde!
İlk piyasaya çıktığında 2.599 TL fiyat etiketine sahip meydana gelen telefon, şu anda Hepsiburada.com'da 1.829 TL ücretle satın alınabiliyor. Bu özel maliyetin yalnızca beyaz rengarenk Xperia Z5 amaçlı olabilitesi yüksek meydana geldiğini da belirtelim.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski