Android Telefonlar İle Bilgisayardaki İnterneti Kullanma




Android Telefonlar İle Bilgisayardaki İnterneti Kullanma

Telefonlarımız akıllandıkça internete bağımlılıkları çoğalıyor.  Cep operatörlerinin düşük kapasiteli ve pahalı web paketleri sebebiyle taşınabilir bağlantıdan ziyade WİFİ bağlantı fazladan seçim ediliyor. Fakat çok bölgede WİFİ bağlantı ya bulunmayabiliyor. Bu yüzden PC üzerindeki interneti USB üzerinden kullanabilmek bir ihtiyaç.
Bu hali farklılık eden PdaNet geliştirdiği uygulama ile Android Işletim Sistemi, Blackberry, İphone, Windows Mobile ve PalmOS kullanıcılarının bu meselenini çözmeyi amaçlamış ve geliştirdiği uygulama ile çoğalış kullanıcıların arzu eder WİNDOWS, arzu eder MAC bilgisayarlarındaki interneti USB kablo ile telefonlarında  kullanmalarını sağlamış.   Bu işletim sistemlerinden birisini kullanıyorsanız yapmanız gerekli olan cihazınızda uyumlu olan  uygulamayı indirmek.
Android Telefonlarında  bu uygulamayı kullanmak isteyenlerin yapması gerekenler;
PdaNet uygulamasının bilgisayarların uyumlu versiyonunu indirin. İndirdikten daha sonra uygulamanın kurulum işlemini başlatın. Kurulum esnasında  uygulama bilgisayarınız amacıyla gerekli olan programı yüklerken sizden telefonunuzu usb kablosu ile bağlamanızı talep edilecek bu sayede telefonunuz amacıyla gerekli yazılımıda telefonunuza kuracak. Her 2 tarafta kurulum işlemi bittikten daha sonra öncesinde telefonunuzdaki PdaNet uygulamasını çalıştırın buradan bağlantı tipinizi USB kablo olarak seçin daha daha sonra bilgisayarınızdaki PdaNet uygulamasını açın ve "Connect İnternet"seçeneğini seçin. Bundan daha sonra telefonunuz bilgisayarınızın internetini faydalanarak irtibatı kurmuş olacak.
PdaNet uygulamasını kullanmak amacıyla ROOT yetkisine sahip olmanız gerekli değil. Bütün Android Işletim Sistemi cihazlar rahatlıkla bağlantı kurabilir. Uygulamanın bedava sürümü bir müddetliğine tam kullanım amacıyla açıktır. Bu zaman bittikten daha sonra tekrardan bağlantı kurabilirsiniz fakat her internet sitesine ulaşima müsaade vermiyor. Uygulamanın tam sürü 15.95$'dan satılıyor. Satın aldığınız taktirde uygulamada bağlantı hududu olmadan hayat boyu aktüellemeleri otomatik alarak kullanabiliyorsunuz.

Not: Uygulamanın 3.50 versiyonunu tam sürüm olarak kullanmak amacıyla buradaki dosyayı indirin. İndirdikten daha sonra PdaTam Olarak.KG içerisinde bulunan kodu gerekli yere yapıştırın.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski