General Mobile Yeni Modeli GM 5'i Tanıttı İşte Teknik Özellikleri





General Mobile Yeni Modeli GM 5'i Tanıttı İşte Fiyatı ve Teknik Detayları

General Mobile, Android Işletim Sistemi One platformundaki 3. akıllı telefonunu piyasaya sundu. General Mobile 4G ve GM 5 Plus'tan ardından 3. model General Mobile GM 5 oldu.

General Mobile GM 5 nitelikleri ve fiyatı
699 TL fiyatı etiketine sahip durumda olan General Mobile GM 5, 5 " HD çözünürlüğündeki ekranıyla birlikte 1000 TL altı segmentteki yerini ediniyor. Telefonun kalınlığı ise 9.3mm.

General Mobile GM 5 Plus'taki dizayn çizgileriyle güncellenen yepyeni 5 inçlik model; uzay grisi, altın ve kara nitelik seçenekleriyle geliyor.

Gorilla Glass 4 grafik korumasının bulunduğu ürün, 13 Mp art kamera ve 5 Mp ön kameraya sahip.

GM 5'in öbür özelliklerine baktığımızda; 64 bit destekli Snapdragon 410 işlemci, 2 GB HAFıZA, 16 GB dahili hafıza ve microSD kart desteği ve çıkartılabilen yapıda 2500 mAh yapıda bataryayı görüyoruz.

Cat 4 düzeyinde LTE modem ile 150 Mbit hızında 4.5G desteği sunan GM 5, FM Radyo desteğine de sahip.

General Mobile, Android Işletim Sistemi One platformunda ne denli satış yaptı
General Mobile Idare Heyeti Başkanı Sebahattin Yaman, General Mobile GM 5 ve Android Işletim Sistemi One platformundaki satışlarıyla alakalı olarak konuştu.

Android One yazılımı çerçevesinde gerçekleştirdikleri işbirliğinin önce ürünü General Mobile 4G'nin 2015 senesinde tek sürü mühim başarılara imzasını attığını, kısa zamanda 1 milyonun üstünde satış yaptığını kaydetti.

Bu sene Android Işletim Sistemi One programının 2. telefonu, General Mobile GM 5 Plus modelinin lansmanı yardımıyla ülke dışı satışlarını da artırdıklarını ifade etti. Yaman "Portföyümüzde bulunan ürünlerimizi 20 ülkede satıyoruz, bu ülkelerde ürünlerimiz yapılmış durumda olan araştırmalarda en tek sürü seçim edilen telefonlar sıralamasında üst sıralarda yer aldı.

GM 5 modelimizi, bu sene 20 ülkenin hepten ilerisine de taşıyarak dünyada başarılara imzasını atmayı amaçlıyoruz."dedi.

Telefonun kara, uzay grisi ve altın olmak üzere üç ilginç nitelik seçeneğinde yer ediniyor. Tek ve çift SIM kartlı versiyonlarıyla piyasaya sürülecek. General Mobile GM 5 bu sabah itibarıyla KDV dahil olmak üzere 699 TL fiyatıyla piyasaya sunuluyor.

GM 5, hem de General Mobile anlaşmalı satış noktalarından peşin ücretine 6 taksit seçeneğiyle de takdim edilecek. Bunun Için ayrıyeten taşınabilir operatör satış noktalarından 12, 24 ya da 36 ay tarifeye ek taksit alternatifleri ile satın alınabilecek.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski