Xioami Yeni Modelleri Redmi 4 Serisini Tanıttı





Xioami Yeni Modelleri Redmi 4 Serisini Tanıttı

Xiaomi aracılığıyla yepyeni Redmi 4 serisi resmen duyuruldu ve modeller Çin'de ön siparişe açıldı. Telefonlar birbirine benzese de, arada tek takım farklar şuanki.
Xiaomi Redmi 4 serisi, aylar devam eden söylentilerin sonrasında bitiminde resmi olarak meydana çıktı ve şirket, üç çeşitli modeli tanıttı.


Xiaomi Redmi 4A
Redmi 4A, Redmi 4 ailesinin en pahalı olmayan aleti ancak diğerlerinden çeşitli gözükse de, tekrardan de tamamıyla metal kaplama tek kasaya sahip.

Telefonda 5 " IPS grafik ve 720p grafik çözünürlüğü bulunurken, işlemci çipseti olarak ise Snapdragon 425 seçim edilmiş. 1.4 GHz Cortex-A53 Adreno 308 ve 2 GB HAFıZA bulunurken, telefonun arka kamerası 13 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP çözünürlüğe sahip. Tek LED flaşa sahip durumda olan arka kameranın yanında, önde de selfie fotoğraflar amaçlı 5 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP tek kamera şuanki.



Parmak izi tarayıcısının bulunmadığı Redmi 4A modelinde 16 GB arttırılabilir hafıza ve çift SIM kart slotu bulunurken, pil gücü ise 3120 mAh kıymetinde. MIUI V.8 arayüzlü telefon, kutudan Android Işletim Sistemi Marshmallow işletim sistemiyle çıkacak.

Redmi 4A, gold ve rose gold renklerinde Çin'de 11 Kasım'da 74 dolardan piyasaya çıkacak.

Xiaomi Redmi 4
5 " IPS grafik ve 720p çözünürlükle geliyor olacak durumda olan Redmi 4'te ise Snapdragon 420 çipset yer alıyor. 1.4 GHz CortexA-53 işlemciye, Adreno 505 GPU'ya ve 2 GB HAFıZA'e sahip cihaz, tekrardan 13 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP ana kamerayla geliyor ancak bu kez çeşitlilik olarak otomatik odaklanma özelliği ve çift LED flaş da şuanki. Bununla Birlikte 4A modelinde meydana geldiği benzeri 5 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP ön kamera şuanki.
Arka kameranın altında her an açık tek parmak izi tarayıcısına sahip Xiaomi Redmi 4, tekrardan 16 GB genişletilebilir hafızaya, çift SIM kartı ve Bluetooth 4.1 desteğine, 4100 mAh gücünde tek bataryası yer alıyor.

Şu anda Çin'de ön siparişe açılan cihaz, 7 Kasım'da satışla başlayacak ve fiyatı olarak da 104 dolar açıklandı.

Xiaomi Redmi 4 Prime
Normal tek Redmi 4 benzeri gözükse de, Prime modeliyle cihaza 32 GB hafıza ve 3 GB hafıza sürprizleri ilave ediyor. Tekrardan 5 " IPS ekranlı Redmi 4 Prime, bu kez 1080p çözünürlüğe sahip ve çipset de Snapdragon 625'e yükseltilmiş. 2.0 GHz Cortex-A53 işlemcili cihazda Adreno 506 grafik işlemcisi var.
Çift tonlu çift LED flaşa sahip Redmi 4 Prime'da bağlantı teknolojisi olarak Full Netcom 3.0 kullanılırken, öbür modellerde bu 2.0 olarak göze çarpıyordu. Bunun dışarısında parmak izi tarayıcısı, pil kapasitesi ve işletim sistemi benzeri özellikler ise ayrı.

Redmi 4 Prime da Çin'de ön siparişe açıldı ve 133 dolar fiyatı yaftasıyla satılıyor.

:: Xiaomi Redmi 4 serisi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski