Turkcell'in Yeni Hizmeti Lifecellin Ayrıntıları





Turkcell'in Yeni Hizmeti Lifecellin Ayrıntıları

Turkcell'in yeni hizmeti olan lifecell programya geçti. Bu yeni operatör servisi yardımıyla yalnızca veri paketinizi kullanarak telefon işlemlerini basitçe yapabileceksiniz.
Sürekli ileriye giden mobil etkileşimde Turkcell'den yeni bir atılım geldi. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dijital markası olarak konuşlanan lifecell ile ses ve SMS’i data’ya taşıdı. Uygulamanın en büyük özelliklerinden birinin BİP üzerinden sabit ve mobil telefonlara arama uygulanabilmesi olarak göze çarpıyor.

Sadece veri ile telefon tecrübesi
Turkcell’in yeni programı lifecell, mobil etkileşimi dataya taşıyan ve tecrübesi ön plana çıkaran bir operatör. Bütün haberleşmenin mobil internet paketi üzerinden gerçekleştirildiği bu program, aynı süreçte dünya genelinde ilk kez deneniyor.
Bu yeni program K.K.T.C. ile sınırlı kalmayacak. Turkcell, başka vatan dışı bölgelerde de lifecell’i aynı şekilde konumlandırmayı hedefliyor. Hizmet, önümüzdeki sene Türkiye'de de yaşama geçecek.

KKTC’deki lifecell abonelerinin yalnızca mobil internet paketleri ile bütün etkileşim greksinimlerini kaşılayabilecekler. Aboneler BiP üzerinden anlık mesajlaşıp, görünümlü konuşabilecek. Karşı doğrultu BiP kullanmasa bile problem olmayacak, zira BİP üzerinden hem sabit numaraları hem de GSM numaralarını arayabileceksiniz. Bu program yardımıyla akıllı olmayan telefonlar bile BiP üzerinden aranabilir duruma gelecek.

Uygulamanın daha ilk haftasından bin aboneye ulaştığını da belirtelim.

:: Sadece veri ağı yolu ile telefon kullanmak size cazip geliyor mu?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski