Vivo'dan 20 Megapiksel Ön Kameralı Modeller




Vivo'dan 20 Megapiksel Ön Kameralı Modeller

Vivo'nun V5 ve V5 Plus marka akıllı telefonları ortalığın tozunu çoğaltmak amacıyla geliyor. Sızan görüntülere göre Vivo'lar ön kamera söz hususu olduğunda rekor kıracaklar!


Vivo'nun V5 ve V5 Plus marka akıllı telefonları ortalığın tozunu çoğaltmak amacıyla geliyor. Sızan görüntülere göre Vivo'lar ön kamera söz hususu olduğunda rekor kıracaklar! Vivo V5 ve Vivo V5 Plus ön kamerası adından söz ettirecek.


Microsoft'un fotoğraflara uyguladığı filtreler ile kullanıcıların beğenisini kazanan Selfie...
Vivo V5 ve V5 Plus özellikleri sızdı

Phone Radar'ın haberine göre, Vivo'nun iki yeni akıllı telefonun özellikleri sızdı ve ön kamera adeta bizi çok etkiledi. İki aygıt da ön kamera olarak 20 MP'lik kamera kullanacaklar. "Perfect Selfie" sloganı (Mükemmel Özçekim) ile gelen telefonlar bu noktada piyasadaki bütün rakiplerini sollayacaklar.



Vivo V5 5.5 inçlik HD ekrana sahip olacak. Snapdragon 625 kullanan aygıt, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama kısmı ile gelecek. Ön kamera tam 20 MP iken arka kamera 13 MP'lik sensör  kullanacak. 154 gram olarak görünür olan Vivo V5'in çift SIM kart desteklediğini de belirtelim.

Vivo'nun yeni akıllı telefonlarını 15 Kasım'da Mumbai'de duyurması bekleniyor. 3000 mAh'lık bataryası ile göz dolduran bu yeni Özçekim telefonunu merakla bekliyoruz.

:: 20 MP'lik ön kamera... Sizin düşünceleriniz?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski