Dev Batarya Kapasiteli Lenovo P2 Türkiye Piyasasında Satışa Çıkıyor







Dev Batarya Kapasiteli Lenovo P2 Türkiye Piyasasında Satışa Çıkıyor, İşte Teknik Özellikleri

Lenovo'nun 5100mAh kapasiteli pilsı olan yeni akıllı telefonu Lenovo P2'nin Türkiye'de resmi olarak satışa sunuldu.
Daha evvelce büyük pil kapasitesine ve bu büyük bataryaya sahip olmasına karşın ince bir yapıya sahip olan Lenovo Vibe P1 modeliyle yüksek satış adetlerine ulaşan Lenovo, yeni pil canavarı telefonu Lenovo P2'nin Türkiye'deki satış fiyatını açıkladı.

5100mAh kapasiteli pilya ve bu yüksek bataryaya sahip olmasına karşın yalnızca 8.1mm kalınlığa sahip olan Lenovo'nun yeni akıllı telefonu Lenovo P2, 1699TL'lik tavsiye edilen satış fiyatıyla ülkemizde satışa sunuldu.

Telefonun teknik özellikleri neler?
5.5 inçlik Full HD çözünürlüklü ekranı olan aygıt gücünü Qualcomm'un Snapdragon 625 işlemciden alıyor. 4GB RAM ve 32GB depolama kısmı olan aygıtın 13MP çözünürlüklü arka ve 5MP çözünürlüklü ön kamerası bulunuyor. Elbette batarya ile öne çıkan aygıtın 5100mAh kapasiteli pilsı günlük kullanımda iki günden çok bir pil ömrü vaat ediyor. Parmak izi okuyucusu da tespit edilen aygıt Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çalışıyor, aygıtın güncelleme alıp almayacağı bilinmiyor fakat büyük ihtimalle aygıt Android 7.0 güncellemesi alacaktır.

Açıkçası bu teknik özellikler için aygıtın fiyatı biraz çok gibi fakat gene de yüksek pil kapasitesi hesaba katıldığında Lenovo P2 hem şık dizayn hem de uzun pil ömrü isteyenler için iyi bir tercih olabilir.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski