LG V20 Türkiye Pazarına Giriş Tarihi Açıklandı





LG V20 Türkiye Pazarına Giriş Tarihi Açıklandı

Dünyanın ilk Android 7.0 Nougat özelliğine sahip kuralları değiştiren telefon LG V20, 2016 Aralık ayı itibariyle yani bu ay yalnızca Turkcell ve Türk Telekom bayilerinde konumunu alacak.

Dünyanın en fazla beğenilen telefon modelleri arasında yer alan LG V10’dan ardından fazla daha ilerlemiş multimedya özelliklerine sahip LG V20 teknoloji severlerin yeni gözdesi olmaya aday.



LG V20’yi başka telefonlardan ayıran özellikler neler?

Geçtiğimiz sene lanse edilen LG V10’un üst nitelik ve varlıklı multimedya tecrübesi üstüne inşa edilen LG V20 ülkemizde de şuandan en fazla konuşulan telefon modeli oldu. Teknoloji yazarları LG V20’nin bu sene fazla yoğun ilgi göreceği konusu ile ilgili hemfikir. Sağladığı kullanım basitliği ve süper ötesi özellikleriyle büyük beğeni kazanacağı şuandan belli olan LG V20’nin pek fazla yeni özellikleri arasında fazla daha sürükleyici oyun tecrübesi yaşatmak hedefiyle “Vulkan” destekli grafiklerin yanında, “Doze" yardımıyla fazla daha iyi batarya performansı da var.  LG V20 “Direct Reply” özelliği ile kullanıcıların akıllı telefon tecrübesini varlıklıleştiriyor. LG V20’nin bu özelliği kullanıcıları yazılı mesajlara fazla daha süratli yanıt verebilme ya da hatırlatma arayüzü ile vazife güncellemelerini basitçe gerçekleştirebilmeyi sağlıyor.

Daha evvel LG Türkiye doğrulusunda oluşturulan basın bülteninde B&O Play ile de yüksek ses niteliği için işbirliği yapıldığı açıklanmıştı. Bütün dünyada üst nitelik taşınabilir ses ürünleri ve kulaklıklar yapan B&O Play ve LG, V20’nin ses özelliklerini bu işbirliği ile en üst seviyeye çıkartıyor.

LG V20, evvelki versiyonun üst seviye teknolojisini geliştirerek kullananlara değişik bir mobil tecrübe sunmasının yanında, premium telefonlar için görülmemiş standartları da yanında getiriyor. Farklı kaynaklardan alınan bilgiye göre V20 için büyük bir promosyon kampanyası yapılacakmış; fazla yakında daha net bulgular gelmeye başlayacaktır.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski