Alcatel A3 XL Teknik Detaylar Belli Oldu




Alcatel A3 XL Teknik Detaylar Belli Oldu

Alcatel'in yeni model akıllı telefonu 4G bağlantısı, parmak izi tanıma teknolojisi ve 6 "lik yüksek çözünürlüğe sahip ekranıyla görkemli bir ses niteliği satışa sunulacak. Alcatel A3 XL Teknik Detaylar Belli Oldu dair bütün ayrıntılar haberde. Etkileyici bir tecrübe için geniş,  6 " HD ekran yayınlayan Alcatel 4G bağlantı özelliğiyle daha hızlı bağlantı ve parmak izi tanıma teknolojisi  özelliği emniyet için çıkmış gibi görünüyor. Markanın üst segmente konumlandırdığı Alcatel A3 XL yeni ve göz alıcı bir dizayn anlayışının ürünü ve en dikkat çekici özelliği ise çarpıcı bir görüntü tecrübesi, canlı renkler ve 3D dokular yayınlayan 6 "lik HD ekranı.



Büyük ekranlı ve tamamiyle 4G uyumlu bu yeni akıllı telefon kullanıcıların fazla detaylı oyun tecrübeleri yaşamasına imkân tanıyor. Telefon detaylı özel uygulamalarla yüklü bir şekilde sunuluyor ve üst segment teknolojiyi ideal bir fiyata kullananlara sunuyor.
TCL Communications Akıllı Bağlantı Departmanı Başkan Yardımcısı Vittorio Di Mauro, A3 XL ile alakalı şunları söyledi: “Bu yeni ve büyük ekranlı Alcatel A3, yaratıcılıkta sınır tarif edmeyen kullanıcılarımızın en iyi HD filmleri izlerken her yönden kusursuz bir multimedya tecrübesi yaşamasına imkân tanıyor. Bu tecrübeye yüksek hacimli veri aktarımı gerektiren oyunlar da dahil. Kısacası kullanıcılar A3 XL'e harcadığı paranın karşılığını fazlasıyla alıyor.”

Çoklu fonksiyona sahip yeni parmak izi okuyucusu



Parmak izi tarife özelliği her ne kadar yeni bir özellik olmasa da Alcatel bu bilhassa gelen aramaları yanıtlamak, fotoğraf çekmek, belgeleri şifrelemek ve başka uygulamalara basitçe erişmek için de kullanmayı amaçlıyor.



Vittorio Di Mario sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Parmak izi tarife özelliğinin, daha yüksek emniyet ve basit erişimin yanı sıra dikkat çeken bir başka yanı ise bu özelliği verdiğimiz fiyat segmentsi. Bizim misyonumuz akıllı telefonları herkes için daha erişilebilir, ekonomik ve keyifli duruma getirmek. Bunu Alcatel A3 XL ile başardık ve bu telefon bütçesini sarsmadan bütün teknolojik bilhassari bir arada görmek isteyenler için harika bir seçenek.”



Alcatel A3 XL’in Avrupa pazarına senenin ikinci çeyreğinde girmesi beklenirken satış fiyatıyla alakalı net bir rakam balirtilmiyor.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski