HTC U Ultra Modeli GöründüTeknik Özellikleri Haberin Devamında





HTC U Ultra Modeli GöründüTeknik Özellikleri Haberin Devamında

HTC'nin telefon ve tablet karışımı aygıtı HTC U Ultra sahneye çıktı. 5.7 "'lik dev bir ekranla gelen aygıt LG V10 ve LG V20'de bulunduğu gibi çift ekranıyla dikkatlerden kaçmıyor. Şimdi dilerseniz işlemci gücünden belleğine HTC U Ultra'nın özelliklerine yakından göz atalım: HTC U Ultra'nın teknik özellikleri meydana çıktı. Snapdragon 821 işlemcisi bulunan telefonda, 4 Gigabayt hafıza , 64 Gigabayt dahili bellek ve microSD kart desteği bulunuyor. 5.7 " ebatlı ekranın çözünürlüğü 2560 x 1440 orantısında iken, ön kısımdaki 2.05 " ebatlı ikinci ekran ise 160 x 1040 çözünürlük sunuyor. Ekran Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

HTC U Ultra modelinde f/1.8 diyafram açıklığı yayınlayan 12 MP çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Telefonun ön kısımdaki kamerası ise 16 MP. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, USB Type-C ve parmak izi okuyucu gibi bileşenlere sahip olan telefonda, kulaklık girişi olmayacak. Son olarak telefonun 3000 mAh pil ile geleceğine de belirtmek gerek.

Canlı olarak yayınlanan HTC U Ultra tanıtımında telefonların sahip bulunduğu özellikler anlatıldı. İlk olarak U Ultra modelinden bahsedildi. Bu modelin dikkat çeken iki özelliği var. Bunlardan ilki 5.7 " ebatlı ana ekran. Ana ekran diyoruz zira HTC U Ultra modelinde bir de ikinci ekran var.

HTC U Ultra meydana çıktı İşte özellikleri
Telefondaki ikinci ekran esas olarak LG V20 ve V10 modellerinde bulunduğu gibi bir işleve sahip ancak, arayüzdeki algoritmalar ile kullanım alışkanlıklarına öğrenen bir yapıya sahip. Bu sayede gereksiniminiz olan ve sık kullandığınız uygulamalara ait bildirimler daha sık karşınıza çıkacak. HTC U Ultra modelinde yer alan dört mikrofon Always On özelliği yardımıyla telefon uyku modundayken bile dinleme yapacak ve komutları yerine getirecek. Sesli emniyet noktasında biyometrik ses kontrol özelliğitelefona dahil edildi.


HTC U Ultra U-Sonic özelliği de tanıtılan bir diğer yenilik oldu. Hoparlör ve kulaklık performansı konusu ile ilgili uzun süredir başarılı işler çıkartan HTC, U-Sonic Teknolojisi ile kullanıcının alışkanlıklarına ve zevklerine ideal ses profillerini otomatik olarak tanımlama ve kullanma olanağı sunuyor.

HTC U Ultra'nın kamera konusu ile ilgili HTC 10'un izinden gideceği açıklandı. DxOMark skorlarından en yüksek puanı alan HTC 10'un performansı 12 MP yeni kamera ile geride kalacak. HTC U Ultra'nın HTC'nin tanıttığı en iyi kamera deneyimine sahip olacağı açıklandı. HTC U Ultra modelinin ön kamerası ise ultra geniş açılı yapısıyla tanıtıldı. Teknik özellikler  ise açıklanmadı.

Ön kısımda çift kamera ve çift hoparlör olan HTC U Ultra modelinde, dizayn manasında cam ve metalin kullanıldığı bir yapı söz konusu. Bu durumuyla önceki dizaynlara oranla fazla daha radikal çizgilerle karşılacağımızı söyleyebiliriz. HTC U Ultra modeli 4 değişik renk alternatifi ile satışa sunulacak. Mavi, siyah, pembe ve beyaz olmak üzere değişik renk tipleri gösterildi!

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski