Android Cihazlarda Nasıl Güncelleme Yapılır




Android Cihazlarda Nasıl Güncelleme Yapılır?

Android sistem güncellemesi ne türlü yapılır tipi bir sürü soru gelmekte. Android cep telefonlarınıza üreticiniz vasıtasıyla gelen güncelleme işlemlerini yapmalısınız. Emniyet ve görülmemiş nitelikleri keşfetmek yerine gerçekleştireceğiniz telefon güncelleştirmeleri telefonunuzu daha güzel ve kullanışlı bir hale getirecektir.

Cep telefonu yeni sezon modelleri hedefli en son yayınlanan Android Lollipop 5.0'ı ne şekilde kuracağım diye bir soru kafanızda olabilir . Üretici vasıtasıyla verdiği OTA Aktüellemeleri telefonunuzdan rahatça izleyebilirsiniz . En kısa süreçte Android M Android 6.0 güncellemesi de dönecektir .



Android sistem güncellemesini nereden ve nasıl yapabilirim ?

Öncelikle cep telefonunuz wifi üzerinden bir kablosuz ağa temaslı olmalı. Kablosuz ağ üzerinden sistem güncellemesini rahatça yapabileceksiniz.
Telefon ne şekilde güncellenir hedefli evvelce yapmanız gerekli olan Ayarlar > Telefon Hakkında > Sistem Güncellemesi kısmına girmeniz. Buradan Güncellemeyi Kontrol et derseniz yayınlanan son güncelleme var ise ekranda çıkacaktır. Bundan sonra bu işlemler ardından gelen adımları telefonunuz sizlere gösterecektir.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski