Moto Z 2018 Versiyonu Teknik Özellikleri Ve Tasarım Detayları Açıklandı




Moto Z 2018 Versiyonu Teknik Özellikleri Ve Tasarım Detayları Açıklandı

Lenovo’nun yaptığı atılımlardan ardından akıllı telefon piyasasına geri dönüş yapan Motorola’nın ilk aşamada öne çıkan modellerinden birisi Moto Z serisi akıllı telefonlar olmuştu. Hem sunmuş bulunduğu özellikler hem de ayrıcalıklı modları ile birlikte gelen ailenin bu alanda bir hayli bir ilgi çektiği ve satış rakamlarının da son derece çok bulunduğu bir gerçek. Moto Z akıllı telefonlarında bir düzeye kadar başarı elde eden markanın şimdilerde ise Moto Z için devam serileri üstünde çalıştığı meydana çıktı.

Moto Z İçin Aynı İsimle Devam Serisi Geliyor
Performans testlerinde meydana çıkan özelliklerle birlikte yenileneceği iddiaları da gündeme gelen yeni seri Moto Z akıllı telefonlarının bu versiyonlarının ne gibi özelliklere sahip olacağı da merak hususu oldu. İşte beklenilen ilk özellikler.

Tasarım Detayları Nasıl?
Öncelikle belirtmek gerek telefonun dizayn ayrıntıları hususu ile ilgili çok çok bir ayrıntı yok. Sadece model numarası evresinde performans testlerinde tekrar Moto Z seri numarasının yer alması dizaynın aynı kalabileceğin gösteriyor. Ancak dizaynın aslında aynı olup olmayacağı ya da ne gibi farklar barındıracağı hususu ile ilgili net açıklamalar bulunmuyor. Bu amaçla yeni model için en çok merak edilen ve en az ayrıntının bulunduğu bölümün dizayn bölümü bulunduğunu da belirtmek gerek.

Teknik Özellikler Netleşmeye Başladı
Yeni Moto Z modeli olacak olan ailenin belli başlı teknik özellikleri de meydana çıktı. Üst seviye akıllı telefon sınıfları arasında olacağı iddia edilen modelin ilk olarak da ortamında Snapdragon 835 serisi işlemcilere yer vereceği düşünülüyor. Özellik penceresinde meydana çıkan yeni kuşak işlemcilere ek olarak seride 4 gigabayt Ram seviyesi da sunmasının beklendiğini de belirtmek gerek.

Hem 4 gigabayt Ram seviyesi hem de Snapdragon 835 serisi işlemcilere sahip olması Moto Z akıllı telefonunun ek olarak işletim sistemi hususu ile ilgili ise Android Nougat 7.1.1 serisi işlemcilere yer vermesi de beklenmekte. Bütün bu özellikler ne kadar doğru? Moto Z için aynı adlı yeni bir model gelmesi olası mı? Şimdilik bilmek son derece zor. Ancak mutlaka ailenin geliştirileceği ve aynı isimle olmasa da yeni modellerinin geleceği düşünülüyor.

Çıkış Tarihi ve Fiyatı
Yeni model bulunduğu iddia edilen modelin özelliklerinin testlerde görüntülenmesi ile birlikte telefonun çıkış tarihinin ne zaman bulunduğu da merak edilmeye başlandı. Ancak belirtmek gerek bu hususta da net açıklamalar bulunmuyor. Şimdilik model birle doğrulanmış değil. Telefonun ise tahmini olarak gelirse 2018 senesinde gelebileceği ile ilgili düşünceler hakim. Bunun dışında fiyat hususu ile ilgili ise beklenilen özelliklerle birlikte yeni seri gelirse bulunuyor modelin çok daha üstünde bir fiyat aralığı sunulacağı düşünülmekte

1 Yorumlar

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

  1. umarım serilerini yapmaya devam ederler.en azından piyasa da daha çok rekabet olur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski