Exynos 7570 Çipsetli Dayanıklı Telefon Galaxy Xcover 4'ten Haberler





Exynos 7570 Çipsetli Dayanıklı Telefon Galaxy Xcover 4'ten Haberler

Samsung'un en dikkat çekici akıllı telefon hattı premium Galaxy S Active serisidir, ancak daha az popüler, Xcover serisi sıkı bir bütçeye sahip olanlar için daha ucuz bir seçenektir. Başlattığımız son Xcover modeli, Nisan ayında ayrıntılarıyla açıklanan varyanttır ancak şimdi yeni bir dizi test, Xcover 4 modelinin geldiğini gösteriyor. Sızıntının doğru olduğu varsayıldığında, telefon Exynos 7570 yonga setini ve Android Nuga'yı canlandıracak.
Geekbench'te "Samsung SM-G390F" ve "1734" çok çekirdekli testlerin benchmarkları çıktı. Yakışıklı, Ağustos ayında tanıtılan Exynos 7570 SoC'nin yanı sıra, birkaç gigabayt bellek kapasitesine sahip gibi görünüyor. Depolama kapasitesi, kamera vs Şu anda bilinmeyen gibi diğer ilgili ayrıntılar.
Testler Xcover 4'ün ekran çözünürlüğünü göstermese de, Mali-T720 grafikleri 720 x 1280 için güzel bir güncelleme alabilir. Xcover 3 - makul fiyatlı - ev hakkında yazmak için herhangi bir şey değildir, herhangi bir güncelleme kesinlikle memnuniyetle karşılanacaktır. Diğer şeylerin yanı sıra, ahize 480 x 800 çözünürlük, 5 megapiksel çözünürlüklü ana kamera ve 4.5 inç ekran sunuyor.
Bu sağlam bir model olduğu için Xcover 4'ün IP67 derecesine sahip Xcover 3'le aynı dil ve su direncine sahip olmasını beklemek mantıklı. Samsung, mevcut modelin pilini 'uzun pil ömrü' ile özel bir odak haline getirdi; bu nedenle, bir sonraki model üzerinde oluşturulup oluşturulmadığını görmek ilginç olacak. Xcover 3 yeni olduğunda yaklaşık 300 $ maliyet; Şu anda Xcover 4'ün aynı olup olmayacağı bilinmiyor.
KAYNAK: Android Geeks
Not: Yukarıdaki resim, Xcover 3 modelini göstermektedir

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski