Samsung Galaxy Core Prime Teknik Özellikleri





Samsung Galaxy Core Prime Teknik Özellikleri

İşte iyi performans sunan ve iyi bir stokta bulunan kompakt, akıllı görünümlü akıllı telefon.

İşlerin işleyişi ve tekrar tekrar gelmesi şaşırtıcıdır. İlk iPhone ve Android akıllı telefonlar sahneye çıktığında, 3 ila 4 inç ekranlarla kompakttı. Ardından, tüketici talebinin bir sonucu olarak akıllı telefonlar daha büyük ve daha büyük ekran boyutlarına geçti. Bu nedenle küçük telefonların geri gelip gelmediğini görmek ferahlatıcı.

Samsung Galaxy Core Prime küçük kompakt bir çerçeveye sığacak şekilde tasarlandı. Bu, Samsung'un oldukça başarılı Galaxy S4'ten 4.5 inçlik bir LED ailesidir. Düzgün kavisli kenarlar ve kenarlar, genişletilebilir bellek, 4G LTE veri hızları elde edin.

Çekirdek Prime, Qualcomm'un 1.2GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisine sahip. İşletim sistemi, kullanıcı arayüzü üzerinden daha kolay navigasyona izin veren mevcut Android 5.1, Lollipop'tır.



2MP ön kamera ve 5MP arka kamera bulunuyor. Üst uç telefonlarla karşılaştırıldığında o kadar da büyük değil, ancak Auto-Focus ve arka LED flaşı, öfkenin anlarını yakalayacak kadar iyi. 720p'de de video kaydedebilirsiniz.


Fotoğraf Kaynağı: GSMArena

15 saat konuşma süresi, 57 saatlik müzik çalma ve 10 saatlik video oynatımı sağlayan 2,000MAH çıkarılabilir pil var. Ultra Güç Tasarruf Modu, ekranı siyah beyaza döndürerek ve önemli olmayan uygulamaları çevirerek düşük pil ömrünü korur.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski