Türkiye'de Satışa Çıkan Lenovo K6 Teknik Özellik Ve Fiyatı





Türkiye'de Satışa Çıkan Lenovo K6 Teknik Özellik Ve Fiyatı

Geçen yıl IFA Fuarı'nda K6 serisi akıllı telefonları tanıtan Lenovo, Türkiye'de K6 Not modelini sattı. Resmi tanıtımından uzun süre satışa sunulan K6 Note, teknik özelliklerine göre makul fiyat ile dikkatleri üzerine çekiyor.

IFA Berlin'de düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sunulan Lenovo K6 Notu, uzun süre bekledikten sonra Türkiye'de bekleyen kullanıcılarla bir araya geldi. Telefonun, metal bir şasiyle tamamen doldurduğu 5.5 inçlik ekran, Full HD çözünürlüğü sunuyor. Arkadaki konumlandırılmış parmak izi sensörünün hemen üstünde, çift tonlu LED flaşlı 16 megapiksel tekli kamera bulunuyor; ön taraftaki 8 megapiksel çözünürlüklü selfie kamera canlı ve kaliteli fotoğraflar çekiyor.

Lenovo K6 Not Teknik özellikler:

Dolby Atmos ses geliştirme, müzik ve film deneyimini bir üst seviyeye getiriyor ve Lenovo K6 Notu, 4000 mAh güç paketi ile güçlendirilmiştir. 4G LTE bağlantısını destekleyen telefonda çift mikro SIM kart girişi bulunur. Dolayısıyla kişisel ve iş hattınız varsa, telefonunuzu değiştirmeden bir cihazda kesintisiz olarak iletişim halinde kalabilirsiniz. Depolama tarafında ayrıca microSD kartı ile 32GB'lık dahili depolama kapasitesini 128GB'a yükseltme olanağına sahipsiniz.



Lenovo K6 Not Fiyat:

Koyu gri, altın ve gümüş renklerde satışa sunulan telefonun Türkiye'deki resmi satış fiyatı 1299 TL'dir. Telefon Turkcell mağazalarında satılmaktadır.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski