Samsung Galaxy On7 2017 Modeli Teknik Özellikleri Ve Çıkış Tarihi





Samsung Galaxy On7 2017 Modeli Teknik Özellikleri Ve Çıkış Tarihi

Önümüzdeki aylarda Samsung, yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülecek. İlk olarak, tabii ki, Samsung Galaxy S8 gündeminde akıllı telefonlar serisinin yanı sıra MWC 2017 etkinliğinin de yeni seriyi tanıtması bekleniyor. Samsung J7 serisinin 2017 versiyonuyla gelmesi bekleniyor ve marka yeni seriyle ilgili tüm iddialara sahip. Şimdi gündeme gelen iddialar Samsung Galaxy On7 2017 serisi.

Samsung Galaxy On7 2017 Özellikleri Nasıl Olur?
Aslında, Samsung'un bu yeni modelin herhangi bir doğrulamasını yapmadığı da kaydedildi. Sadece Samsung Galaxy On7 2017 serisinin telefonun testlerinde görünen özelliklerle birlikte bulunması bekleniyor. Ortaya çıkan özellikler nelerdir?

İşlemci Serisi Kimliği
İlk kez, yalnızca Samsung Galaxy On7 2017 serisinin modelin işlemci özelliklerine dayalı olacağı ve 8 çekirdekli MediaTek MT6757 serisinin bir modeliyle sonuçlanacağı tahmin edilecek. Bununla birlikte, işlemcilerin hızı için değer 1.69 GHz olacaktır. Bu işlemci grafik işlemcisi ve beraberindeki model ARM Mali-T880 MP2 modelidir.
Her iki işlemci ailesi, giriş seviyesi özellikleri olan bir akıllı telefon modelinden söz ettiğimizi gösteriyor. Başka bir giriş seviyesi akıllı telefon olan Samsung Galaxy On7 2017 serisinin düşük bütçeli giriş seviyesi akıllı telefonlarıyla ilgili taleplerini güçlendirdiği de kesin. Tabii ki, giriş seviyesi özellikler yalnızca Samsung Galaxy On7 2017 serisinin geldiğini kanıtlamakla kalmıyor aynı zamanda.

Ekran Boyutu Ve Çözünürlük
Ekran boyutuyla ilgili olarak, görüntülenen özelliklere göre 5,7 inç geniş ekran kullanılacaktır. Samsung'un genel olarak geniş ekran tercihleri ​​ile geldiğini göz önüne alarak, bu modelde de 5.7 inç geniş ekran kullanılabilir.

5.7-inçlik ekran boyutuna ek olarak, raftaki ekran çözünürlüğünün Full HD olduğu iddia ediliyor. 1920 X 1080 çözünürlük değerine sahip olmak, serinin görüntü teknolojisi için çok iyi bir çözüm sağlayacağını gösteriyor.

RAM Bellek ve Depolama Belleği
Test sonuçlarına göre, Samsung Galaxy On7 2017 olarak tahmin edilen yeni akıllı telefonun 3 GB RAM'i kullanması bekleniyor. 3 GB RAM belleğe ek olarak, sakin giriş modelinde 32 GB depolama alanı sunması bekleniyor. Bu dahili depolama alanının yükseltme seçenekleri olup olmadığı belirsizdir.

Kamera ve İşletim Sistemi Desteği
Samsung Galaxy On7 2017'nin telefonun test sonuçlarına dayandığı iddia ediliyor, hem ön hem de ön kamera 13 MP kameranın kullanıldığı düşünülüyor. Kameraların hangi ilave teknolojilere sahip olacağı veya hangi tür ayrıcalıklı sisteme sahip olacağı konusunda açık bilgi mevcut değildir.

Kameralar dışındaki işletim sistemi desteği gelince, test sonuçlarına baktığımızda gelecek Android Nuga işletim sistemi ile birlikte görüntülenir. Ancak, elbette, güncelleme desteği hakkında net bir bilgi yok.
Piyasaya çıkış tarihi
Son olarak, iddia edilen yeni Samsung Galaxy On7 2017 serisinin çıkma tarihi için tahmin edilen bir tarih bulunmadığı da eklenmelidir.


5 Yorumlar

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

  1. samsung artık kendini aştı.sürekli telefon modellerini günceliyorlar.lakin ben pek beğenmiyorum

    YanıtlaSil
  2. Samsung güzel De pahalı yahu. Ama kaliteli tabi birçok model fiyatının hakkini verdi

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle fiyatı pahalı olacak.artık ucuz diye bir şey kalmadı.

    YanıtlaSil
  4. Samsung'u anlamıyorum 1 senede kaç tane model çıkartıyor acaba merak ediyorum. A'dan Z'ye model yapıyor.

    YanıtlaSil
  5. Mustafa Alcan7 Şubat 2017 22:46

    Geçenlerde samsung alacaktım özellikleri iyi bir telefonu pahalıydı yahu :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski