Samsung Galaxy Tab 3'ün Teknik Özellikleri Açıklandı



Samsung Galaxy Tab 3'ün Teknik Özellikleri Ve Fiyatı Açıklandı

Daha önce açıklandığı gibi Samsung, Mobile World Congress'da Galaxy S8'i ilan etmeyecek. Ancak bu, teknoloji devinin Barselona'da başka cihazlar göstermeyeceği anlamına gelmiyor. Güney Kore'nin Naver bölgesinden yeni bir rapora göre Samsung, 26 Şubat'ta MWC'de yapılacak olan bir basın konferansında Galaxy Tab S3'ü duyacak.

Samsung, Galaxy Tab S3 MWC 2017'de duyurulacak

Galaxy Tab S3'ün 2048 x 1536 piksel çözünürlüğe sahip 9.6 inç ekranla birlikte gelmesi bekleniyor. Snapdragon 820 yonga setini kullanacaksın ve aygıtın arkasında 4 GB RAM ve 12 MP birincil kamera bulacaksınız. Samsung'un amiral gemisi tableti Android 7.0 Nuga'yı çalıştırıyor ve karşılaştırıldığında, muhteşem kendi portre fotoğraflarını çekmek için 5 MP ön kamera alıyor.

Samsung Galaxy Tab S3 Özellikleri

Ekran 9.6 inç, 2048 x 1536 piksel Çözünürlük
Qualcomm Snapdragon 820 İşlemci
4 GB RAM
12 MP Arka Kamera
5 MP Ön Kamera
Android Nugat İşletim Sistemi


Samsung Galaxy Tab S3 fiyatı ne zaman ve ne zaman satışa sunulacak

Samsung Galaxy Tab S3'ün bir bomba olduğu söylenebilir. Yakın gelecekte piyasaya çıkacak olan iPad Pro'dan daha başarılı olacağı bekleniyor. Galaxy Tab S3'ün Shanxi için 600 $ fiyatla çıkacağı tahmin ediliyor. S3 yetkilileri henüz resmi bir açıklama yapmadı. 26 Şubat'ta yapılacak bir basın konferansında yayımlanması bekleniyor. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski