Samsung Galaxy A5 Telefonlarına Hard Reset



Bugün "Samsung Galaxy A5 Telefonlarına Hard Reset Nasıl Atılır?" konusuna gireceğiz. Hard reset işlemi cihazın fabrika ayarlarına döndürülmesi işlemidir. Amacımız bilgiyi paylaşmak :D Akıllı telefonların birçok teknik avantaj sunması bazen bu cihazlar ile yapılan işlemlerin daha fazla olmasını sağlıyor, bu durum da bu cihazları vazgeçilmez yapmaya yetiyor. Samsung Galaxy S serisi akıllı telefonlar ek olarak, kamera teknolojisi dijital kameralara göre çok daha iyi ve birçok yeni erişilebilirlik özelliği var. Akıllı telefon pazarında en başarılı telefon serilerinden biri A serisi oldu. Galaxy A5, satış rakamlarına bakıldığında, oldukça başarılı olan dünyanın en çok satan telefonlarından sayılmakta. Serinin en havalı telefonlarından birisi olan Galaxy A5, orta düzey akıllı telefonlar arasında yer almasına rağmen gayet iyi bir performans sergilemekte. Bununla birlikte, herhangi bir telefonda olduğu gibi, Galaxy A5 serisinde kullanıcıdan veya sistemden herhangi bir sorun yoktur. Bu sorunlar sistemi zaman zaman çalışmaz hale getirebilir. Bu gibi durumlarda telefona erişiminiz yoksa, sert sıfırlama yaparak telefonunuzu sıfırlarsanız sorun çözülür. Galaxy A5 için sıfırlama işleminin ne kadar zor yapıldığına daha yakından göz atalım.

    
Öncelikle, telefona erişiminiz yoksa, menü aracılığıyla kolay sıfırlama yapamazsınız. Bunun için donanım sıfırlaması işlemi yapmanız gerekir. Bu işlemi yapabilmek için öncelikle "ses açma + ev + güç anahtarı" tuş kombinasyonunu yapmanız gerekir yani bu tuşlara aynı anda basılması gerek. Bu tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra, telefonun komut işlemi ekranı ortaya çıkacaktır.

 
Samsung Galaxy A5 Hard Reset İşlemi
    
Bu ekrandan ses tuşlarıyla "veri silin fabrika ayarlarını sıfırlama" sekmesine girmeniz gerekir. Daha sonra sekmeye geldiğinde, güç düğmesine basarak sıfırlama sekmesine gireceksin. Ardından, işlemi başlatmak için "evet-tüm kullanıcı verilerini sil" e basın. Ardından sıfırlama işlemini başlatmak için "Şimdi sistemimizi yeniden başlat" düğmesine basarız. Kısa bir kurulumdan sonra telefonunuz sıfırlanır. Telefonu normal şekilde yeniden açabilirsiniz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski