Android Cihazları Güvenli Mod İle Açma





Android cihazınızda kullanmanızı engelleyen sorunlar yaşıyorsanız ve yakın zamanda kurduğunuz bir uygulamadan kaynaklandığını düşünüyorsanız, güvenli modda başlatabileceğinizi biliyor muydunuz? Android Cihazları Nasıl Güvenli Mod İle Açabiliriz?


Cihazınızı güvenli modda başlatmak için takip edebileceğiniz iki yöntem vardır. Android 4.1 veya daha yeni bir sürümünüz varsa, güç seçeneklerini ekranda görene kadar basılı tutun. Güç seçenekleri göründüğünde, güç düğmesine dokunun ve basılı tutun. Artık telefonunuzun sizi güvenli modda açması gerekir. Bu yöntemle çalışmayan ceplerde ve eski telefonlarda, telefonunuzu yeniden başlatın; ses açma ve kapatma düğmelerini telefonunuz açıkken aynı anda basılı tutun. Ekranın altında "güvenli mod" yazısı görünecektir. Telefonunuzda kilitleme, dondurma, hızlı pil tükenmesi gibi sorunlarınız varsa, bu sorunların yakın zamanda yüklediğiniz bir uygulamanın nedeniymiş gibi görünmesi muhtemeldir. Cep telefonunuzu güvenli modda başlattıktan sonra, yakın zamanda kurduğunuz uygulamaları kaldırmayı deneyin. Sorunu çözemezseniz, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekebilir.

  • Cihazı kapatın. Kapatıldıktan sonra, gç düğmesini basılı tutun ve daha sonra günlük kaydını gördüğünüzde açma / kapatma düğmesine basın. Bu, cihazı güvenli modda başlatacaktır.
  • Cihazı kapatmak için güç düğmesine basın ve basılı tutun. Aygıtı, uçak modunu, ekranda yeniden başlatma seçeneklerini kapatma seçeneği bulunan bir pencere belirecektir. Bu pencereyi kapat düğmesini uzun süre basılı tutarsanız, "Cihazı güvenli modda açar mısınız?" Şeklinde bir uyarı görüntülenir. Bu sorunun cevabını evet olarak verirseniz, cihaz tekrar başlatıldığında güvenli modda açılır.
  • Güvenli mod seçeneği, telefonunuzu, yüklediğiniz uygulamalar ve ayarlar olmadan kullanmanıza izin verir. Sistemi sildikten sonra sistemin kararsız çalışmasına neden olacak şekilde sistemi dengeleyebilirsiniz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski