Android Cihazlardan Kablosuz Döküman Nasıl Yazdırılır?


Bazen bazı belgelerin çıktısını almalıyız. Windows işletim sistemlerinde dosyaların nasıl basılacağını hepimiz biliyoruz, akıllı Android telefonları ve tabletleri kullanabilmek için çıktıları nasıl alabiliriz? Android Cihazlardan Kablosuz Döküman Nasıl Yazdırılır?


Google Cloud Print. Yazıcınızı önce Google Cloud Print hizmetine eklemeniz gerekecek. Bu adımı yaptıktan sonra, Android ile akıllı telefonunuza gittiğiniz her yere yazıcınıza bir mesaj göndererek kablosuz dosyanızı basabilirsiniz.


Bilgisayarınızdaki Chrome web tarayıcısını kullanarak yazıcınızla aynı ağa bağlanın. "Ayarlar", "Gelişmiş Ayarları Göster" ve "Google Cloud Print" adımlarını uygulayın. "Yönet" düğmesini tıklayın.
 

"Yeni Aygıtlar" bölümünde, altın muhafaza olan yazıcıyı arayın. Google hesabınıza eklemek için "Yazıcı Ekle" seçeneğini kullanın.
 

Çok eskidir bir yazıcınız varsa, yazıcınızı Google hesabınıza ekleme konusunda sorun yaşayabilirsiniz; böylece hileleri buradan alabilirsiniz.
Artık Android cihazınızdan yazdırabilirsiniz. Bu örnek için Gmail hesabına ulaşmak için bir ileti kullandık. Üstteki üç noktalı simgeye dokunarak "Yazdır" seçeneğini kullanın. Ardından, listelenen yazıcıları göreceğiniz "PDF olarak kaydet" düğmesine dokunun. Yazdırılacak yazıcıyı seçin.
 

"Yazdır" a dokunduğunuzda, yazıcınız dosyayı yazdırmak için gönderilir. Android kablosuz dosya baskısı için, farklı şirketlerin kendi çözümlerinden kendi çözümlerime (HP ePrint gibi) de katkıda bulunuyorum.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski