İphone Cihazınızı Kablosuz Ve Kablolu Tv'ye Bağlayın



İphone Cihazınızı Kablosuz Ve Kablolu Tv'ye Bağlayın


Apple iPhone Plus modelleri ve iPhone X'in ekranları yeterince büyük olsa da, bazen iOS oyunlarını, videoları veya fotoğrafları büyük ekran TV'nize yansıtmamız gerekiyor. Bu noktada kablolu ve kablosuz olarak hangi çözümler mevcuttur? Bu yazıda iPhone'unuzu TV'nize farklı şekillerde nasıl bağlayacağınızı anlatacağız.
Bildiğiniz üzere iPhone'un artı modelleri 5,5 inç ekrana ve 1920 x 1080 çözünürlüğe sahiptir. Özel iPhone olarak tanıtılan iPhone modelinin 10. yılı, 5.8 inç ekranda 2436 x 1125 çözünürlüğü de sağlıyor. Bu değerler göz kamaştırıcı bir görüntü vermek için Apple'ın Retina (Süper Retina HD) terimi ile birleşiyor. Apple iPhone modellerinde, Apple, Retina HD (Süper Retina HD) olarak tanımlandı; 3D Dokunmatik ekranlar günlük kullanım için oldukça yeterli ve bazılarımız bunu bile bulabilir ancak bazen fotoğraf aktarmak isteyebiliriz , video ya da oyunlarla oynayacağız. Bunun için kablolu ve kablosuz seçeneklerimiz var.
Girişteki Apple'ın Plus modellerini modelleyerek çözümler tüm iPhone modelleri için geçerlidir ve artık çözümü notlarına göre çözümlere gidebiliriz; böylece teknolojiyi takip edenlere bile kolayca yanaştırabiliriz.

IPhone TV'ye Kablo Bağlama (HDMI):


IPhone'unuzu bir TV'ye bağlamanın en kolay, en hızlı ve en hızlı yolunun HDMI bağlantısıyla yapıldığını söyleyebilirim. Bu noktada, iPhone'umda yalnızca Yıldırım konektörünü nasıl uygulayabilirim? soruyu sorabilirsiniz. 229 $ için Apple Online Store'da mevcut olan "Lightning Digital AV Adaptör" ü birleştirerek, ancak teknoloji mağazalarında çok daha ucuz bir fiyata satın alabilirsiniz; iPhone'unuzu ve TV'nizi standart, Her yerde bulabileceğiniz HDMI kablosu. Bu noktadan itibaren 1080p çözünürlükte büyük ekranda oyun oynayabilir, web sitelerine göz atabilir, iTunes'dan satın aldığınız / satın aldığınız filmleri izleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

 
IPhone'u Kablosuz TV'ye Bağlama (Apple TV):
"IPhone'u kabloyla TV'ye kablosuz olarak bağlamak istiyorum" dediyseniz ve akıllı TV'niz yoksa, AirPlay yansıtma desteği sunan bir Apple TV satın alarak bunu yapabilirsiniz. Yıldırım Adaptörü ile HDMI bağlantısı yerine kablosuz bağlantı kurmayı seçerseniz, en az 590 TL'lik bir fark ödersiniz. En azından dedim; 32 GB modelinde 999 TL'den satılık olarak sunulan Apple TV 4K'yi satın almaya çalışırsanız, bu fark 770 TL'ye kadar yükselir. Apple TV'nin 4K modeli de işinizi görebilir. Apple TV'nizi satın aldıktan sonra iPhone'unuzun görüntüsünü TV'nize yansıtmak için Kontrol Merkezi'ndeki Ekran Aynası veya Apple TV simgesine dokunun.

Apple TV Yansıtmak


IPhone'u Akıllı TV'ye bağlama (Projeksiyon):
Akıllı TV'niz varsa ve yapmak istediğiniz şey, iPhone'unuzdaki fotoğrafları, videoları ve müzikleri TV'nize yansıtmak ise, televizyona kablosuz akışı sağlayan iOS uygulamalarını seçmenin en kolay yolu olacaktır. Örneğin; ArkMC DLNA UpnP gibi kablosuz ağ üzerinden iPhone'tan HD TV'ye, bilgisayara ve konsollara medya aktarabilen uygulamalar "DLNA" anahtar kelimesini yazarak App Store'da kolayca bulunabilir.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski