Android Telefonlarda Wifi Hızlandırma

Wi-Fi hızınızın 5 kat daha hızlı olmasını isterseniz, Android platformu için geliştirilen bu uygulamaya kesinlikle göz atmanız gerekir. Android Telefonlarda Wifi Hızlandırma Nasıl Yapılır? makalemizde buna değineceğiz. Eminim çoğunuz kablosuz bağlantınızdan memnun değildir. 50 Mbps bant genişliği internete girerek gerçek hızda 5 Mbps ödemek gerçekten sinir bozucu. Hiçbir teknik arıza olmadığı sürece, İnternet servis sağlayıcınızdan rahatsız olmayın, sorun.

Neden buradayız?

Modemi ayarlarken kaçırdığımız en ufak detay internet hızımızı ciddi şekilde etkiler. Kurulum sırasında internetiniz için ideal frekansı seçmeniz gerekir. Bunu rasgele yaparsanız, modem size birçok frekansın önünde ilk hat sağlayacaktır ve bu teklif frekansı ile internet hizmeti sağlayabileceksiniz. Wi-Fi Analyzer, sizin için ideal frekansı sağlayan kanalı algılar. Kanalı algıladıktan sonra, bu kanalı algılamak ve onu aktif moda getirmek için modem ayarlarını girmeniz gerekir.
Android Telefonlarda Wifi Hızlandırma 2 
Uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken tek şey Wi-Fi Analyzer'ı çalıştırdıktan sonra sol taraftaki göz simgesine, ardından da 'Kanal Derecelendirme' düğmesine dokunun.
    
Ünlem işaretine dokunduktan sonra bağlı olduğunuz şebekeyi seçin.
    
Açılan listede en yüksek puanı ağı belirledikten sonra, bilgisayarınızın modem ayarlarını girin.
    
Her modemin farklı kurulum menüsü vardır, bu nedenle 'Kanal' veya 'Kanal' sekmesini bulun ve kaydettiğiniz kanalı etkinleştirin.

Bunu yapmadan önce, Fast.com'a gidin ve hız testi yapın. (Fast.com'dan haber almadıysanız, buradaki haberlerimize bir göz atın.) Yaptığınız kanal değiştirdikten sonra başka bir hız testi yapın. Sonuç başarılıysa,yorum yaparak bu durumu bizimle paylaşabilirsiniz ayrıca sosyal medya hesaplarınızdan bu makaleyi paylaşın ki başkaları da bilgiden yararlansın :)

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski