Telefonunuzdan Yanlışlıkla Silinen Dosyaların Kurtarılması

Android telefonunuzla ilgili bir sorun yaşıyorsanız ve dosyalarınızı kaybederseniz, 7-Veri Kurtarma uygulaması ile "Android Telefonunuzdan Yanlışlıkla Silinen Dosyaların Kurtarılması" sorunu çözebilirsiniz. Silinen dosyalarınızı kurtarmak için makaleme göz atabilirsiniz. 7-Veri Kurtarma uygulaması, sms, kişiler, resimler, video, telefonunuzdan silinmiş uygulamalar gibi dosyalarınızı geri yükleyebileceğiniz başarılı bir dosya kurtarma aracıdır. Silinmiş dosyalarınızı birkaç kolay adımda kolayca geri yükleyebilirsiniz. Her şeyden önce,  Google play üzerinden uygulamayı indirmeniz ve yüklemeyi gerçekleştirmeniz gerekir.
Basit arayüzle dosya kurtarma işlemi sizin istediğinizden daha basit olacaktır. Eğer kurduysanız, uygulamayı başlatmadan önce telefonunuzda Hata Ayıklama Modu'nu etkinleştirmeniz gerekir. Bunu yapmak için şu adımları izleyin: Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri> USB Hata Ayıklama Modu. Etkinleştirdikten sonra, 7-Veri Kurtarma'yı başlatın.

 
Açılış ekranındaki seçeneklere baktığımızda, programın bir bilgisayarda dosya kurtarma için kullanılabileceğini görüyoruz. Telefon için kullandığımızda Android'i Kurtar'ı tıklıyoruz.
 
USB Hata Ayıklama Modunu etkinleştirdikten sonra telefonunuzu bilgisayarınıza bağladıysanız, cihazınız hemen tanımlanacaktır. Bir sonraki seçeneğe devam ediyoruz.
 
Görebildiğiniz gibi, içinde bulunduğunuz telefonun sürücüsü tanımlanmıştır. Bu sürücüyü seçtikten sonra İleri düğmesine basın.
 
Telefonlarınızın ayrıntılı bir taramasından sonra klasörleriniz ekranda görünecektir. Bu klasörlerdeki kurtarma işleminin yanındaki kutuyu işaretleyerek Kaydet düğmesini kullanmaya devam edebilirsiniz. (Kurtarmak istediğiniz dosyalar ve fotoğraflarınız için RAW Dosyalar klasörüne göz atmanızı öneririm.)
 
Kaydet düğmesini tıklattıktan sonra, kurtarılan dosyaları nereye kaydedeceğinizi seçmeniz gerekir. Seçimi yaptıktan sonra, OK düğmesine basar ve kurtarma işlemini başlatırız.
 
İşlemin tamamlanması, kurtarmak istediğiniz dosyaların boyutuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ayrıca küçük bir tavsiye veriyoruz. Dosyalarınızı kaybederseniz, dosyaları telefon belleğine veya bellek kartına kopyalamadan veya biçimlendirmeden yapın. Bu şekilde, dosyalarınıza ulaşmada daha yüksek bir orana sahip olursunuz. Android Telefonunuzdan Yanlışlıkla Silinen Dosyaların Kurtarılması makalesinde çoğu kişinin yaşayabileceği yanlışlıkla silinen dosyaların kurtarılması işlemleri adım adım resimli olarak anlatılmıştır. Umarız faydalı olmuştur.

Kaynak: Tamindir.com

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski