İOS 11 İle Belge Nasıl Taranır



Evinizde bir tarayıcı yoksa, acilen gönderilmesi gereken birçok belge için telefonunuza üçüncü taraf uygulamaları yüklemeniz gerekebilir. Burada İOS 11 İle Belge Nasıl Taranır? konusu anlatılacaktır. Ancak iOS 11 güncellemesiyle artık uygulama indirmenize gerek yok. iPhone 5 ve daha üstü cihazlar aldıkları iOS 11 güncellemesiyle dokümanları tarayabilir ve düzenleyebilir.

Özellikle de ne yazık ki dikkate alınacak bir yer değilseniz. Bir belgeyi taramak için önce Apple'ın Notes uygulamasına erişmeniz gerekir. Burada yeni bir not ekleme seçeneğini belirledikten sonra, nota ekleyebileceğiniz özellikleri görüntülemek için ekranın altındaki "artı" simgesine dokunabilirsiniz. Üstteki Document Tara, aradığınız özelliktir. Belgenizi telefonunuzun kamerasını kullanarak taradıktan sonra belgenin sınırlarını ayarlayabilir ve rengi standart tarayıcı uygulamalarında olduğu gibi ayarlayabilirsiniz. Renkli, Gri Tonlamalı, Siyah Beyaz ve Fotoğraf. Belgeye yazmak da mümkündür. Ardından, dokümanı notunuza ekleyebilir ve geliştirebilirsiniz.
Dokümanı yazmak için ekranın sağ üst köşesindeki "Gönder" düğmesini tıklatmanız gerekir. Belgede İşaretle seçeneği ile yazı yazmak mümkündür. Taradığınız belgeyi PDF'nin aynı noktasına kaydetmek için bir seçenek de var.


Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski